Sport Rukomet

RUKOMETNA LIGA PRVAKA

METKOVAC POGOTKOM SEKUNDU PRIJE DONIO VARDARU NASLOV Ne možeš biti najbolji u Europi ako nemaš Čupića!

RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Tko ima Ivana Čupića, ima naslov prvaka Europe! Metkovac je prošle godine s poljskim Kielcom slavio naslov prvaka Europe, potom skupio kufere te otišao u Skopje, u Vardar, a ove sezone s makedonskim klubom ostvario isto.

Nakon što je makedonski ponos u polufinalu iznenadio Barcelonu Lassa s 26:25, u finalu je s 24:23 bio bolji od Paris Saint Germaina. Finale u Kolnu je bilo – tko pobijedi – piše povijest, prvi put će biti prvak Europe. Pobijedio je Vardar, i to pogotkom Čupića u prezadnjoj sekundi utakmice!!!

Metkovac u polufinalu bez greške – sedam šuteva - sedam pogodaka! U finalu opet bez greške - tri šuta – tri pogotka! Taj zadnji šut u finalu će se pamtiti! Ukupno je na završnom turniru rukometne Lige prvaka Čupić uputio deset šuteva i svih deset pogodio za ocjenu - čista desetka!

Čupić je prošle godine s Kielcom prvi put osvojio naslov klupskog prvaka Europe, a ponosni je vlasnik čak osam medalja s hrvatskom reprezentacijom. Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. je osvojio broncu, sa svjetskih prvenstava ima srebro (Hrvatska 2009.) i broncu (Španjolska 2013.), s europskih prvenstava dva srebra (Norveška 2008. i Austrija 2010.) i dvije bronce (Srbija 2012. i Poljska 2016.) te srebro s Mediteranskih igara 2005. u Almeriji.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Što je more izbacilo na plažu Banje?

Što je more izbacilo na plažu Banje?
Policija je potvrdila kako njihovi djelatnici upravo na plaži Banje provjeravaju što predstavlja neobični predme...
Što je more izbacilo na plažu Banje?

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru
Četvrti poraz u nizu Orlando Magica, 15. u posljednjih 18 utakmica, ukupno 19. ove sezone u ukupno 30 utakmica. ...
NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru