Sport Rukomet

PRIZNANJE TRENERU DUBROVAČKIH RUKOMETAŠA

ODABRAO LINO ČERVAR 'U mom stožeru će biti i trener RKHM Dubrovnik!'

PRIZNANJE TRENERU DUBROVAČKIH RUKOMETAŠA

Hrvatski rukometni savez je na adresu Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik poslao dopis u kojem ga je izvjestio o odluci novog izbornika muške seniorske reprezentacije Lina Červara da njegovom stručnom stožeru bude Zlatko Saračević, trener dubrovačkog kluba.

Saračević, legendarni hrvatski rukometaš, olimpijski pobjednik iz Atlante 1996. godine te vlasnik i brončane olimpijske medalje (Seoul 1988.), uz to svjetski prvak 1986. s reprezentacijom bivše države, osvajač još nekoliko medalja s reprezentacijom i isto tako uspješan s klubovima, koji je igračku karijeru zaključio prije 15-ak godina te počeo trenersku, a RKHM Dubrovnik prihvatio krajem prošle sezone, prvu akciju s hrvatskom muškom seniorskom reprezentacijom imat će već idućeg tjedna. Červar je zakazao sedmodnevno okupljanje u Poreču. Početak u ponedjeljak, 1. svibnja.

- Ne kosi se to s mojim obvezama u RKHM Dubrovnik. Tu sam i dalje - kratko i jasno je poručio Saračević, koji je na nekoliko posljednjih velikih natjecanja na kojima su nastupali naši rukometaši bio u ulozi sukomentatora RTL-a, komentirao naše nastupe na televiziji. 

Hrvatske rukometaše iduće godine čeka Europsko prvenstvo kod kuće. Hrvatska je bila dva puta olimpijski i jednom svjetski prvak, ali još nije osvojila naslov europskog prvaka.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Veliki šumski požar na Mljetu

Veliki šumski požar na Mljetu
U utorak navečer je požar u gustoj borovoj šumi na Mljetu. iako se zbog jakog vjetra vatra brzo širi, za sada ku...
Veliki šumski požar na Mljetu

Požar na području Lumbarajskog Račišća

Požar na području Lumbarajskog Račišća
Danas oko 15:30 sati na području Lumbarajskog Račišća u Lumbardi buknuo je šumski požar nadomak obiteljskih kuća...
Požar na području Lumbarajskog Račišća