Sport Rukomet

RUKOMET/TREĆA HRVATSKA LIGA - JUG (M)

POBJEDA Dubrovnik na svaki pogodak Opuzena odgovorio s dva

RUKOMET/TREĆA HRVATSKA LIGA - JUG (M)

Duplo bolji je bio RKHM Dubrovnik II u svom Gospinom polju od Opuzena. U pretposljednjem nastupu u južnoj skupini Treće hrvatske lige – jug sastav trenera Vide Vlahića ostvario je svoju osmu pobjedu rezultatom 38:19 (20:9) te drži četvrto mjesto s 18 bodova (8 pobjeda, 2 remija i 5 poraza). Vodi Solin II s 21 bodom, druga je Kaštela Ribola s 20 bodova, treći Jadro s 19, sva tri vodeća sastava imaju odigrati još dvije utakmice do kraja sezone. Iza momčadi trenera Vlahića su Biograd II s 15, Kingtrade sa 14, Škola rukometa Metković s 9, Metković 1963. II s 8 te na posljednjem mjestu Opuzen sa 6 bodova. RKHM Dubrovnik II u posljednjem nastupu dočekuje Kingtrade (SD Gospino polje, nedjelja, 9. travnja u 18 sati).

Kajo Cikatić i Luka Bevanda s po 7 pogodaka bili su prvi strijelci RKHM Dubrovnik II protiv Opuzena, Elmar Žderić, Antonio Obradović i Hrvoje Marušić po 5, Teo Putica i Denis Topuzović po 2 te po 1 pogodak Gabriel Andrić, Mateo Crnčević, Nikša Tothorti, Zvonimir Srna i Luka Prnjat. Igrao je i Luka Prlenda. Trojica vratara (Damir Viteškić, Luka Morović i Ante Matić) raspodijelili su ravnopravno minute, svaki je na vratima bio po 20 minuta.

Škola rukometa Metković, koja je u 16. kolu poražena u gostima od Kaštela Ribola s 28:26, ostvarila je 4 pobjede, 1 remi i 9 poraza, Metković 1963. II, koji je izgubio u gostima od Jadra 3927, ima četiri pobjede i 11 poraza, a Opuzen 3 pobjede i 12 poraza. 

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Veliki šumski požar na Mljetu

Veliki šumski požar na Mljetu
U utorak navečer je požar u gustoj borovoj šumi na Mljetu. iako se zbog jakog vjetra vatra brzo širi, za sada ku...
Veliki šumski požar na Mljetu

Požar na području Lumbarajskog Račišća

Požar na području Lumbarajskog Račišća
Danas oko 15:30 sati na području Lumbarajskog Račišća u Lumbardi buknuo je šumski požar nadomak obiteljskih kuća...
Požar na području Lumbarajskog Račišća