Sport Rukomet

RUKOMET/PRVA HL - JUG

BUZET PRESKOČIO DUBROVNIK Sedmi poraz, sedam utakmica bez pobjede

RUKOMET/PRVA HL - JUG

Bez vratara Siniše Meštrića te najboljeg strijelca i igrača, Rudolfa Ćužića, nije bilo ni Elmara Žderića, RKHM Dubrovnik je poražen u utakmici 17. kola Prve hrvatske lige – jug u Buzetu od istoimenog domaćina s 38:27 (19:11). Nastavio se tako niz slabijih rezultata, sedam utakmica bez pobjede, RKHM Dubrovnik, koji je sezonu u višem rangu otvorio sa šest pobjeda i dva remija. Prvi poraz upisao je tek u 9. kolu u gostima kod Splita s 32:23, nakon čega je kod kuće dobio Solin u posljednjem nastupu u 2016. godini. Tom sedmom pobjedom RKHM Dubrovnik je osigurao prvo mjesto u prvom dijelu.

Novu, 2017. godinu RKHM Dubrovnik je otvorio s pet poraza. Potom u prošlom, 16. kolu, prekinuo taj niz poraza osvojivši bod protiv Zadra 1954. kod kuće. Sad novi, sedmi poraz u posljednjih devet utakmica. RKHM Dubrovnik je uoči 17. kola bio peti u konkurenciji dvanaest klubova. Buzet je imao bod manje, a sad ima bod više…

Još je pet kola do kraja. U 18. kolu RKHM Dubrovnik je domaćin Hrvatskom dragovoljcu.

Prvi strijelac RKHM Dubrovnik u porazu u Buzetu bio je Maro Dabelić sa 7 pogodaka od čega je četiri postigao iz sedmerca. Zatim, Anes Avdić je postigao 4, Luko Bevanda, Tomislav Radić i Antonio Obradović po 3, Leo Brnin i Hrvoje Marušić po 2 te Zvonimir Srna, Teo Putica i Hrvoje Lončarica po 1. Još su igrali (ili bili u sastavu): Kajo Cikatić, Nikša Bušlje i Damir Viteškić. Povratnici, Aldin Hajdarović je imao 8 obrana, a Krstijan Janđel 5.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Veliki šumski požar na Mljetu

Veliki šumski požar na Mljetu
U utorak navečer je požar u gustoj borovoj šumi na Mljetu. iako se zbog jakog vjetra vatra brzo širi, za sada ku...
Veliki šumski požar na Mljetu

Požar na području Lumbarajskog Račišća

Požar na području Lumbarajskog Račišća
Danas oko 15:30 sati na području Lumbarajskog Račišća u Lumbardi buknuo je šumski požar nadomak obiteljskih kuća...
Požar na području Lumbarajskog Račišća