StoryEditorOCM
RukometRUKOMET/DRUGA HL - JUG (Ž)

METKOVIĆU NE LEŽI DUBROVNIK Orašinović 14, Bačić 7...

19. studenog 2016. - 22:33

Nakon prvog poraza kod kuće, gubitka bodova u Gospinom polju prije sedam dana od Sinja, prvi bodovi s gostovanja rukometašica Dubrovnika, koje su sad na polovičnom učinku: tri pobjede i tri poraza. Prvu pobjedu u gostima ostvarile su u Metkoviću protiv istoimenog domaćina, ekipe sa začelja Druge hrvatske lige – jug, koja je i dalje bez boda (šest poraza).

Dubrovnik je bio bolji s 28:23 (10:11). Prvo ime Dubrovnika (opet) je bila Valentina Orašinović, koja je postigla polovicu pogodaka, čak 14! Sedam puta je mrežu Metkovki zatresla Ana Bačić, četiri puta Marija Previšić te po jednom Ana Vrbica, Karla Prkačin i Jelena Boto. Pod vodstvom trenera Ante Dropuljića za Dubrovnik su još igrale: Jelena Pandža, Dolores Kurtela, Anamarija Papić, Anđela Prkačin, Kristina Radulović, Laura Majer, Ivana Vatović, Katarina Menalo i Nikoleta Dabelić. Dubrovnik je ove sezone dobio oba puta Metković u Metkoviću. Bio je bolji i u Kupu Hrvatske.

U 8. kolu Dubrovnik dočekuju Hoteli Makarska, a potom je u posljednjem kolu prvog dijela sezone gost Zadra.

Dubrovnik je kod kuće dobio Orkan i ŽARK Split, a izgubio od Sinja, dok je na prva dva gostovanja poražen od Marina Kaštela i Petason Vranjic, ekipa koje su imale stopostotan učinak uoči 7. kola.

19. travanj 2024 11:26