StoryEditorOCM
RukometRUKOMET/DRUGA HL - JUG (Ž)

TEŠKO GOSTOVANJE Jesu uz Vranjic najbolje, ali...

24. listopada 2016. - 17:40

Poraz rukometašica Dubrovnika u Kaštel Sućurcu od Marina Kaštela s 30:20 (17:11). Konačnih deset razlike je najveća prednost domaćina, koji je utakmicu zaključio serijom 4:0. Dubrovnik, koji je u zadnji pogodak postigao sedam minuta prije kraja, dobro je otvorio utakmicu, ali Marina Kaštela je kvalitetnija ekipa.

Marina Kaštela je uz Petason Vranjic prvi favorit lige, najveći kandidat za viši rang, Prvu ligu. Obje ekipe imaju savršen start: jedine su dobile sve tri utakmice na startu nove sezone, i to su u svakoj bile uvjerljive.

Dubrovnik, koji je bio slobodan na startu (devet ekipa je u ligi), sad je nakon 3. kola na polovičnom učinku, pobjeda i poraz te na diobi trećeg mjesta. U prvoj utakmici ove sezone dobile su s 25:20 Orkan iz Dugog Rata u Gospinom polju.

U Kaštel Sućurcu Dubrovnik je pod vodstvom trenera Ante Dropuljića igrao u sastavu: Jelena Pandža, Marija Previšić (4), Ana Vrbica, Karla Prkačin (3), Dolores Kurtela (1), Anamarija Papić, Željka Dugalić, Kristina Radulović, Ivana Vatović, Katarina Menalo, Ana Bačić (6), Jelena Boto i Valentina Orašinović (6).

U 4. kolu, u nedjelju, 30. listopada, Dubrovnik u Gospinom polju dočekuje ŽARK Split, koji je u tri utakmice ostvario pobjedu i dva poraza.

19. travanj 2024 12:04