StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ DUBROVAČKO NERETVANSKI

PALA ODLUKA Šimić dobio podršku, a ne Šuker, Topuzović kandidat za člana IO HNS-a!

5. prosinca 2017. - 22:06

Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko neretvanskog odlučio je na kraju podržati Darija Šimića. Od 13 članova Izvršnog odbora na sjednici ih je bilo osam: sedam ih je glasovalo za Šimića, a jedan je bio suzdržan. 

Šimića
je kandidirao Županijski nogometni savez Splitsko dalmatinski, a podršku je imao još samo od Zadarskog županijskog nogometnog saveza, što je nedovoljno da bude protukandidat Davoru Šukeru, aktualnom predsjedniku, koji je još jučer imao podršku čak 14 županijskih saveza.

Naime, s obzirom na Statut, da bi netko bio kandidat na Skupštini, mora imati podršku najmanje devet županijskih saveza, a kako ukupno ima dvadeset i jedan županijski savez, lako je bilo izračunati kako Šimić neće uspjeti biti ni protukandidat. Na sjednici IO Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko neretvanskog donesena je odluka da se Ile Topuzović predloži za člana Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Izborna Skupština HNS-a održat će se 22. prosinca. Šuker za ostanak na mjestu predsjednika mora dobiti 30 glasova od ukupno 59. 

19. travanj 2024 19:36