StoryEditorOCM
NogometNOGOMETNI IZBORI

DUBROVNIK NOGOMETNO STRAŠILO Probleme dubrovačkog nogometa neće riješiti Hrvatski nogometni savez, ma tko god bio na njegovom čelu!

5. prosinca 2017. - 11:02

Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko neretvanskog održat će danas sjednicu. Isti će se napokon izjasniti kome će dati podršku, Davoru Šukeru ili Dariju Šimiću. Još se nije izjasnio samo ŽNS Primorsko goranski. Ostalih 19 županijskih saveza je to već učinilo.

Aktualni predsjednik Šuker, ističe se, imao je još jučer, u ponedjeljak, 4. prosinca, 14 podrški ovjerenih kod javnog bilježnika. Šimić je do sad dobio podršku dva županijska saveza, i to Splitsko-dalmatinskog, koji ga je predložio za predsjednika te Zadarskog. S obzirom na Statut, da bi netko bio kandidat na Skupštini, mora imati podršku najmanje devet županijskih saveza, a kako je dvadeset i jedan županijski savez, lako je izračunati kako Šimić i da dobije podršku oba županijska saveza, koja se još nisu oglasila, neće uspjeti ni biti protukandidat Šukeru.

Navodno bi ŽNS Dubrovačko neretvanski glas dati Šimiću, međutim, bez obzira na to kako će glasati, bez obzira što će se sutra događati u vrhu Hrvatskog nogometnog saveza, hoće li ostati po starom ili će se dogoditi promjene, to neće riješiti probleme dubrovačkog nogometa, a najvažniji je infrastruktura.

To treba riješiti Grad Dubrovnik, to je njegova zadaća, međutim, isti, ne samo u gotovo 30 godina suverene i slobodne Hrvatske, već i prije, u bivšoj državi, nije napravio ništa po tom pitanju. Sramota je da jedino Grad Dubrovnik od županijskih središta nije nikad ugostio niti jednu selekciju hrvatske nogometne reprezentacije!

23. travanj 2024 12:33