StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

DRUGA HL - JUG (Ž) Opet bolje od Donata

Piše i snimio: Tonči Vlašić
5. studenog 2017. - 23:59

Ombla je s 5:1 dobila u Lapadu Donat u susretu 5. kola Druge hrvatske lige – jug za žene. Zadranke su u prvom poluvremenu tri puta nosile loptu na centar. Prvi put u 13. minuti (Martina Bošković), drugi put u 22. minuti (Josipa Poč) te treći put u 41. minuti kada je Bošković postigla svoj drugi pogodak na utakmici. Ista igračica je pogodila i u 55. minuti za 4:0, a u 70. minuti u listu strijelaca se od domaćih upisala i Jelena Ćurćija. Donat je ublažio poraz u 85. minuti (Natali Šarić).

Osim Marine Bošković, koja je postigla tri pogotka te Jelene Ćurćije i Josipe Poč (na slici), koje su po jedmom tresle mrežu Donata, novoj, drugoj pobjedi Omble ove sezone (oba puta bolje od Donata, prvi put u Zadru) doprinijele su još igrale Jelena Grbeša, Anita Prolić, Rea Bilušica, Nadža Kurjak, Mia Deranja, Petrujela Njirić, Anita Miri, Tamara Tripković i Martina Šimunović.

U južnoj skupini Druge hrvatske lige vode nogometašice Dugopolja 714 sa svih 9 bodova iz 3 utakmice, Ombla je druga sa 6 bodova iz 3 utakmice, dok je Donat posljednji, treći bez boda iz 4 utakmice. U posljednjem kolu prvog dijela sezone Ombla je gost u nedjelju, 12. studenog, ekipe Dugopolja 714, koja je u prvom srazu ove sezone s dubrovačkom ekipom bila bolja u Lapadu sa 4:1. 

16. travanj 2024 14:57