StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

NAKON OPUZENA SPLITSKI 'BILI' I U DUBROVNIKU Nogometna akademija Libertas potpisala ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji s Hajdukom

Piše PSD.
28. lipnja 2017. - 01:24

Splitski Hajduk je nastavio s potpisivanjem ugovora o sportsko-poslovnoj suradnji s drugim klubovima diljem Lijepe naše. Nakon nekoliko mjeseci opet je stigao u najjužniju hrvatsku županiju te nakon što je sklopio sporazum s Neretvancom iz Opuzena, sad je isto ostvario i s Nogometnom akademijom Libertas.

Na svečanosti, koja je održana u Gradskoj vijećnici Grada Dubrovnika, potpise na ugovor stavili su predsjednici Nogometne akademije Libertas Niko Musladin i splitskog Hajduka, Ivan Kos.

- Ovdje danas formaliziramo samo ono na čemu već radimo, a rad NK NA Libertas pratimo već neko vrijeme. Kao narodni klub želimo se zaista svima približiti, i podržati ono što stvarno nogomet i jest - naša djeca, budući naraštaji koji dolaze. Sve što radimo, radimo za njih. Tako trebamo prilagoditi sustav i funkcioniranje, kako bi budućim naraštajima bilo još lakše ostvariti svoje ciljeve. Želimo im omogućiti normalan razvoj kroz šport, a to smo prepoznali u Libertasu. Također, želimo im pružiti i omogućiti infrastrukturnu i stručnu pomoć kako bismo sutra imali nešto još ljepše, što će svima nama ostati, Hajduk od danas i formalno surađuje s Dubrovčanima - istaknuo je predsjednika splitskog kluba. U obavijesti za medije, koju potpisuje Nogometna akademija Libertas, su i riječi predsjednika dubrovačkog kluba Nika Musladina te dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića.

- Zahvaljujem se svima koji su radili na ovome, ovo je povijesni dan za dubrovački nogomet. Predstavnicima Hajduka zahvaljujem što su nas pratili te upravo u nama prepoznali trud, rad i uspjehe na terenu. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova i Športskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova, gdje moramo iznjedriti nove talente koji će predstavljati naš grad u Splitu. Sretna nam budućnost! - poručio je Musladin.

- Entuzijazam ljudi koji su klub vodili na početku, kao i danas, govori koliko se toga može napraviti kad si uporan i znaš što želiš. NK NA Libertas uspio je prestići neke klubove koji godinama postoje na području Dubrovnika. Pokazali su kako raditi s djecom. Vjerujem da će potpis ugovora dodatno osnažiti mlade generacije i dati im dodatni motiv, kako bi ubuduće što više prvotimaca Hajduka dolazilo iz Dubrovnika. Uvjeren sam da će to biti tako, baš kao što je bilo u prošlosti – rekao je dubrovački gradonačelnik uz kojeg su još na svečanosti potpisivanja ugovora između Nogometne akademije Libertas i Hajduka bili zamjenik predsjednika i član Nadzornog odbora splitskog kluba Nikica Krnić odnosno Marko Erceg, zatim predsjednik Nadzornog odbora i sportski direktor NA Libertas Davor Nakić odnosno Ivica Cumeljan te predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica.

18. travanj 2024 22:07