StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/KVALIFIKACIJE ZA POPUNU TREĆE HRVATSKE LIGE - JUG

ČIBAČA U 17.30 SATI Urania neće bti sama, Župa želi pobjedom zaključiti sezonu

15. lipnja 2017. - 13:37

Urania stiže u Čibaču sa svojim navijačima. Napunila je dva autobusa nakon što je napunila mrežu Župe dubrovačke u prvoj utakmici kvalifikacija za popunu južne skupine Treće hrvatske lige. Nakon tih 6:0 za Uraninu u nedjelju poslijepodne u Baškoj Vodi, te svega viđenog u prvih 90 minuta, nema tko ne vidi prvaka Prve lige Splitsko dalmatinske županije u višem rangu u sezoni 2017./18.

Uoči uzvrata, koji se igra ovog četvrtka, 15. lipnja, Župa dubrovačka ima samo jednu želju. Pobjedom zaključiti sezonu. Ističu, unatoč tih 0:6 u Baškoj Vodi, kako je ona bila uspješna. Više od 95 posto sezone je bila na prvom mjestu Prve županijske lige Dubrovačko-neretvanske županije. Najvažnije, kraj je dočekala na prvom mjestu. Uoči kvalifikacija nije poletjela: Nismo favoriti. To su Urania te Zagora.

Nadali su se kako će im ždrijeb za suparnika donijeti Škabrnju. Protiv prvaka Prve lige Zadarske županije su vidjeli svoju priliku za viši rang. To se nije dogodilo. Izvukli su na kraju najtežeg suparnika. Koliko teškog, vidjeli su u prvoj utakmici.

Uzvratna utakmica između Župa dubrovačke i Uranie u Čibači počinje u 17.30 sati.

24. travanj 2024 16:20