StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/DRUGA HL - JUG (Ž)

OMBLA GAZDA DALMACIJE Slavile i kadetkinje!

2. travnja 2017. - 21:15

Ne posustaju nogometašice Omble. Osma utakmica – osma pobjeda u južnoj skupini Druge hrvatske lige. Sa 4:0 su bile bolje u gostima od Dalmacije. Nadža Kurjak je potpisala prva dva pogotka na utakmici, pogađala u 15. i 33. minuti. U nastavku, u 53. minuti, Mia Lazo je strijelac za 3:0, a u 70. minuti za konačnih 4:0 strijelac je bila Paula Petrušić.

Ombla je dobila Dalmaciju igrajući u sastavu: Kristina Skejić, Jelena Ćurćija, Ines Vrtarić, Ivana Knežević, Nadža Kurjak, Josipa Poč, Paula Petrušić, Mia Deranja, Anita Miri, Mia Lazo i Martina Šimunović (od 46. Petrunjela Njirić).

Podsjetnik, četiri su kluba u ligi. Igra se četverokružno. Ombla je tri puta dobila Donat iz Zadra, sad i treći put Dalmaciju te dva puta bila bolja od Glavica protiv kojih igra u 9. kolu kod kuće. Potom u posljednjem četvrtom krugu Ombla dočekuje Donat i Dalmaciju, a gost je Glavica. Samo će prvak igrati u kvalifikacijama za Prvu hrvatsku ligu. Nema sumnje kako će to biti Ombla, koja je, kad se zbroje sve tri utakmice protiv Dalmacije bila bolja s 15:3 (7:1 kod kuće, 4:2 i sad 4:0 u gostima). Protv Donata ima pogodak razliku 13:2, a s Glavicama 25:0! Ombla je postigla u osam utakmica 53 pogotka, a primila samo 5.

POBIJEDILE I KADETKINJE 
U 14. kolu Hrvatske kadetske lige - jug pobjedu u gostima protiv Dalmacije upisale su i kadetkinje Omble. Bile su bolje s 3:2. Pogotke su postigle Lucija Koštan, Ozana Milojević i Antea Pecotić. Još su igrale: Leona Didović, Antonia Alar, Laura Klešković, Sara Magaš, Marija Kitin, Nikolina Šilježar, Marija Barišić i Nika Viđen. 

18. travanj 2024 07:31