StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/TREĆA HRVATSKA LIGA - JUG

ORKAN GORAN PROLETA 'Od Jadrana smo stvorili obitelj!'

Piše Branko Kulidžan
1. travnja 2017. - 20:52

Igrači su spremno ušli u nastavak prvenstva, a to mi je bio cilj. Dokazali smo kako znamo igrati – istaknuo je nakon 5:1 pobjede protiv Orkana u 23. kolu Treće hrvatske nogomete lige trener Jadrana Luka Ploče Goran Proleta. Devet utakmica ne zna momčad iz Ploča za poraz, a dobila je zadnjih pet utakmica.

- Cilj je bio maknuti se sa začelja. To smo uspjeli velikim radom. Svaki put igraju oni igrači koji su zdravi, i to igraju s puno volje i želje. Svi znaju u momčadi kako je trening sastavni dio utakmice. Od svih tražim i na treningu maksimum. Nema zaštićenih i privilegiranih.

Dodat će trener Jadrana.

- Od Jadrana smo stvorili obitelj. Napokon ovaj Grad diše optimizmom te je svaki put sve više gledatelja na tribinama.

U 24. kolu Pločani su gosti Kamena.

- Svaka iduća utakmica je kao prva – rekao je Proleta.

Jesen je Jadran Luka Ploče zaključio s pobjedom kod kuće protiv GOŠK Dubrovnika 1919. s 2:1 te dva remija, Zadar u Zadru 0:0 te Hajduk II u Pločama 1:1. Proleta je momčad preuzeo početkom veljače ove godine, tijekom zimskih priprema. Proljetni dio Jadran Luka Ploče je pod njegovim vodstvom otvorio osvojivši bod u Blatu protiv BŠK Zmaj (1:1), a nakon toga je krenuo pobjednički niz, koji još traje: Val kod kuće 1:0, OSK u gostima 2:0, RNK Zmaj kod kuće 1:0 te pobjeda u Metkoviću 1:0 protiv Neretve. Sad 5:1 protiv Orkana u Pločama za skok u gornji dom prvenstvene tablice.

24. travanj 2024 20:34