StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

S LAPADA U DRUGU LIGU Najbolji strijelac napustio GOŠK Dubrovnik 1919.

11. siječnja 2017. - 19:43

Baldo Cicijelj je napustio GOŠK Dubrovnik 1919. te karijeru nastavlja u Solinu, drugoplasiranom sastavu Druge hrvatske lige, koji za vodećim Rudešom zaostaje tri boda. Cicijelj je najbolji strijelac dubrovačkog sastava, koji je u jesenskom dijelu u južnoj skupini Treće hrvatske lige sakupio 27 bodova te se nalazi na diobi četvrtog mjesta u konkurenciji 18 klubova.

Kao i GOŠK Dubrovnik 1919. na prvenstvenoj tablici, tako je i Baldo Cicijelj na listi strijelaca jesen zaključio na diobi četvrtog mjesta. Postigao je 9 pogodaka, tri manje od vodećeg topnika lige, Vlatka Blaževića iz Zadra.

- Pripreme Solina za nastavak sezone počinju 18. siječnja. Do ljeta sam sigurno u Solinu - potvrdio je prelazak Baldo Cicijelj.

Prije Cicijelja GOŠK Dubrovnik 1919. su već napustili Toni Žile (Stonjanin je zadovoljio na probi u prvoligašu, zagrebačkoj Lokomotivi, koja će ga, posljednje informacije govore, posuditi Sesvetama, četvrtoplasiranom sastavu Druge hrvatske lige) te Eduard Raguž i Mario Jokić (karijeru nastavlja u Gorici, trećeplasiranom sastavu Druge hrvatske lige).

Zanimljivo, dok je Eduard Raguž napustio Lapad, njegov mlađi brat Petar je stigao u Lapad. Riječ je o igraču koji igra u veznom redu. Nastupao je BH-drugoligaša Čapljinu, igrao prije toga za juniore RNK Splita... Novi igrač GOŠK Dubrovnika 1919. je i Nedjeljko Kešina, napadač Neretvanca iz Opuzena, drugoplasiranog sastava Treće hrvatske lige - jug. Kešina je u prvom dijelu sezone postigao 2 pogotka.

18. travanj 2024 10:12