StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/PRVA ŽNL

Darko stigao Pera

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
13. listopada 2016. - 22:17

Nakon što je u srijedu utakmicom Omladinac – Orebić na Lastovu kompletirano 5. kolo Prve županijske lige, podvučena crta, na vrhu poretka liste strijelaca sad se nalaze dvojica igrača.

Darko Jerković (Maestral) izjednačio se s Perom Opušićem (Konavljanin). Obojica su postigla po 4 pogotka. Darko Jerković je bio strijelac prvog pogotka u 2:0 uspjehu Maestrala kod kuće protiv Konavljanina.

I dalje u službenom biltenu Županijskog nogometnog saveza stoji kako je Josip Zadro postigao 3, a Petar Matana dva pogotka za Croatiju. Naime, iz Gabrila su zvali nakon 3. kola te isticali kako je Zadro postigao 4, a Matana jedan pogodak, tj. kako se greška dogodila u Potomju gdje je Zadro, a ne Matana bio strijelac jednog pogotka protiv Grka.

Uglavnom sve dok Savez ne reagira ostaje kako je u službenom biltenu. Dakle, što se tiče Croatije: Josip Zadro 3, Petar Matana 2, na vrhu Darko Jerković i Pero Opušić s po 4 pogotka, a po tri osim Zadra još Ivan Kordić, Ante Kovačić i Velimir Kajba (na slici), koji je bio strijelac u 1:0 domaćem uspjehu Župe dubrovačke protiv Žrnova.

TROFEJ DUBROVAČKI VJESNIK / NAJBOLJI STRIJELAC PRVE ŽNL

4 pogotka –
Darko Jerković (Maestral), Pero Opušić (Konavljanin)

3 pogotka – Velimir Kajba i Ante Kovačić (Župa dubrovačka), Ivan Kordić (Orebić), Josip Zadro (Croatia)

2 pogotka – Tomislav Blažević, Ivan Medak i Nikola Medak (Gusar), Luka Borovac, Zvonimir Dragović, Josip Plečaš i Marin Talajić (ONK Metković), Vlaho Grbešić, Petar Matana i Mario Mostina (Croatia), Hrvoje Gugić (Hajduk 1932.), Marin Laus i Ivan Tomić (Jadran 1929. Smokvica), Kristijan Ređepaj (Grk), Goran Šorgić (Orebić)

19. travanj 2024 15:24