Sport Košarka

KOŠARKA

DUBROVNIK POBJEDOM POČEO JEDINSTVENU LIGU Petrović, Koprivica i Stasjuk potopili Dubravu usred Zagreba

KOŠARKA

Pobjedom su kadeti Dubrovnika počeli nastup u Jedinstvenoj hrvatskoj ligi, njenom premijernom izdanju, i to su slavili u gostima. Bili su bolji od Dubrave u Zgarebu s 95:72 (22:22, 23:17, 32:20, 15:16). Niti 24 sata poslije utakmice s Dubravom igraju u Zagrebu s Cibonom utakmicu 2. kola (15 sati).

Protiv Dubrave su odlični u napadu bili Antonio Petrović, Petar Koprivica i Niko Stasjuk, koji su skupa postigli 79 koševa od 95 koševa Dubrovnika. Petrović i Koprivica po 27, a Stasjuk 25. Još su koš Dubrave pogađali Jakov Vujičić (5), Marko Ajduković (3) i Lovro Tolj (3). U sastavu Dubrovnika, kojeg vodi trener Pero Jejina, još su bili Mato Kapović, Domagoj Vuletić, Patrik Vuletić, Dominik Šiško i Mateo Lambeta.

U Jedinstvenoj hrvatskoj ligi kadeta igra ukupno deset klubova. Osim Dubrovnika, Dubrave i Cibone još Split, Slavonski Brod 1946., Pazin, Cedevita, FSV, Bjelovar i Zadar. Dubrovnik je prošle sezone bio četvrti u državi, igrao Final four kadetskog prvenstva Hrvatske. Do prošle sezone igralo se turnirski.

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Nikola Babić novi je šef županovog ureda

Nikola Babić novi je šef županovog ureda
Novi v.d. pročelnika Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine je Nikola Babić, potvrdio je sam ž...
Nikola Babić novi je šef županovog ureda

Iduće ljeto bez čepa u vratima od Pila

Iduće ljeto bez čepa u vratima od Pila
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima održao je danas u Dubrovniku radni sastanak s deleg...
Iduće ljeto bez čepa u vratima od Pila