StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

FIBA LIGA PRVAKA Perić i ekipa slavili tricom sa zvukom sirene!

15. studenog 2017. - 12:12

Hrvoje Perić je postigao 7 koševa, imao 4 asistencije, 8 skokova i 1 ukradenu loptu, valorizacija najbolja u redovima Umana Reyer Venezie, koja je kod kuće u 6. kolu skupine 'C' dobila sa 70:67 njemački Bayreuth.

Poveo je prvak Italije s 12:0, imao u prvoj četvrtini u dva navrata 16 koševa prednosti (18:2 i 23:7), trcom Dominiquea Johnsona tri minute i 31 sekundu prije kraja stigao do 67:61 te vodio sve do 6 sekundi prije kraja kada je njemačka momčad izjednačili na 67:67. Nakon toga prekršaj gostiju te lopta sa strane za domaćina kada je na semaforu pisalo 3,7 sekunde do  kraja: Gediminas Orleik je primio loptu, te preko Jamesa Robinsona, koji ga je čuvao i spriječio da krene u prodor, pogodio tricu sa zvukom sirene za erupciju oduševljenja domaćih navijača. Orleik i Paul Biligha s po 12 koševa bili su prvi strijelci domaćina, Mitchell Watt je ubacio 11...

Umana Reyer Venezia je pobjedom zadržala vrh. Vodi s pet pobjeda i jednim porazom, pobjedu manje ima turski Banvit, Estudiantes i Bayreuth imaju po tri pobjede i tri poraza... Strasbourg ima tri pobjede i dva poraza te utakmicu manje. Četiri prva mjesta u skupini vode u daljnje natjecanje FIBA Lige prvaka, petoplasirani i šestoplasirani nastavljaju natjecanje u FIBA Eurokupu, a sedmi i osmi završavaju europski nastup.

U posljednjem, 7. kolu prvog dijela natjecanja u skupini, igra se 6. prosinca, Perić i ekipa su gosti Estudiantesa u Madridu.   

26. travanj 2024 05:03