StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

DUBROVNIK PROŠAO PRVU PREPREKU Darko Kunce: 'Bit ćemo još jači u nastavku sezone, a želja nam je u Kupu ući među osam'

Piše i snimio: Tonči Vlašić
15. listopada 2017. - 22:19

Košarkaši Dubrovnika su pobjedom u gostima otvorili novu sezonu. Sa 76:53 (17:12, 17:17, 20:10, 22:14) bili su bolji u Solinu od istoimenog kluba te se plasirali u finale Regije Jug hrvatskog košarkaškog Kupa 'Krešimir Ćosić'.
Idući vikend će u Gospinom polju igrati protiv Sonik Puntamike. Pobjeda protiv Zadrana vodi ih u 1. kolo završnice, 16-inu finala.

Pod vodstvom trenera Željka Vreće Dubrovnik je pobjedu u Solinu izborio igrajući u sastavu: Husnija Habul (5), Petar Šeparović (4), Antonio Petrović, Božo Katić (8), Ivan Marković (8), Stipe Režić (20), Toni Mustapić (3), Ivan Vodopija (12), Niko Stasjuk (2), Lovro Tolj i Stjepan Tešija (13).

- Želja nam je plasirati se među osam u Kupu. Ukoliko prođemo Sonik Puntamiku domaćini smo i u šesnaestini finala, zatim i u osmini finala te na kraju i u četvrtfinalu, ako bi kojim slučajem uspjeli ostvariti željeno. Protiv Solina smo vidjeli što nam još nedostaje. S obzirom na naš cilj, osvajanje prvog mjesta u južnoj skupini A-2 Hrvatske lige te plasman u viši rang, posegnut ćemo za još jednim pojačanjem - rekao je Darko Kunce, član uprave Košarkaškog kluba Dubrovnik zaduženog za struku.

Dubrovnik je u prijelaznom roku vratio Ivana Vodopiju te doveo Stipu Režića i Stjepana Tešiju. Režić je već igrao za Dubrovnik, dok je Tešija protiv Solina imao debi za dubrovački klub. 

27. travanj 2024 02:45