Sport Košarka

KOŠARKA

B-TRAVEL WABA LIGA (Ž) 'Parni valjak' u Gospinom polju

KOŠARKA

Sportska televizija je prikazala u dva navrata snimku ogleda Cinkarna Celje – Ragusa. Dubrovačka ekipa je svoj povratak nakon gotovo deset godina u B-Travel WABA ligu imala kod braniteljica naslova, najbolje slovenske ekipe. Poražena je uvjerljivo s 99:41.

Sedam dana poslije ekipu trenera Zdravka Kitina čeka nova utakmica u regionalnoj ligi, i to kod kuće, a suparnik je beogradski Partizan 1953., koji je na startu natjecanja u skupini 'B' kod kuće dobio najbolju hrvatsku ekipu, zagrebački Medveščak sa 4 koša razlike (65:51). Preostala dva sudionika skupine 'B' su bugarska Montana i srpsko Kraljevo. Bugarke su kod kuće s 82:61 pobijedile Kraljevo u 1. kolu.

Ragusa prvu domaću utakmicu u regionalnoj ligi protiv beogradske ekipe dočekuje bez dvije Zadranke, Ine Marin i Marte Erslan, koje za dubrovački klub igraju samo A-1 hrvatsku ligu i Kup Hrvatske 'Ružica Meglaj Rimac'. Između utakmica 1. i 2. kola B-Travel WABA Lige, gostovanja u Celju te ogleda protiv Partizana 1953. (nadimak kluba je 'Parni valjak') kod kuće Ragusa je dobila u Gospinom polju Požegu sa 65:53 u utakmici 2. kola A-1 hrvatske lige (dubrovačka ekipa je u 1. kolu bila slobodna zbog odustajanja Kvarnera).

Utakmica Ragusa - Partizan 1953. igra se u Sportskoj dvorani u srijedu, 11. listopada, s početkom u 18 sati (još igraju: Montana 2003. – Cinkarna Celje te Kraljevo – Medveščak).

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Što je more izbacilo na plažu Banje?

Što je more izbacilo na plažu Banje?
Policija je potvrdila kako njihovi djelatnici upravo na plaži Banje provjeravaju što predstavlja neobični predme...
Što je more izbacilo na plažu Banje?

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru
Četvrti poraz u nizu Orlando Magica, 15. u posljednjih 18 utakmica, ukupno 19. ove sezone u ukupno 30 utakmica. ...
NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru