StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA U GOSPINOM POLJU

MEĐUNARODNI TURNIR ČETIRI REPREZENTACIJE DO 20 GODINA Otvaraju Hrvatska i Slovenija

23. lipnja 2017. - 11:11

Reprezentacije Hrvatske, Slovenije, Rusije i Crne Gore sudionici su košarkaškog turnira 'Dubrovnik 2017.' u Gospinom polju za igrače do 20 godina. Prvog dana, u petak, 23. lipnja, prvo će od 17 sati na parket Hrvatske i Slovenija, a dva sata poslije Rusija i Crna Gora.

Naši i u subotu, 24. lipnja, te u nedjelju, 25. lipnja, igraju prvu utakmicu dana (17 sati). Suparnik u 2. kolu im je Rusija, a u posljednjem, 3. kolu, Crna Gora.

- Reprezentaciju U20 čeka početkom idućeg mjeseca Europsko 'B' prvenstvo u rumunjskoj Oradei. Izbornik ove reprezentacije je Damir Rajković, a pomoćnik izbornika Aleksandar Ščepanović, koji je u svojoj igračkoj karijeri nastupao i za Dubrovnik. Naša reprezentacija je u Dubrovniku od ponedjeljka. Imala je svaki dan po dva treninga. Sad će imati prve provjere – rekao je Darko Kunce, instruktor Hrvatskog košarkaškog saveza.

Među odabranicima Rajkovića je i jedan Dubrovčanin, Petar Dubelj (na slici), koji je prošle sezone nastupao za Škrljevo u A-1 hrvatskoj ligi. S reprezentacijom je još jedan Dubrovčanin, fizioterapeut Đorđo Petronio.
 

25. travanj 2024 19:26