StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

PERIĆ PRVI STRIJELAC I SKAKAČ UMANA REYER VENEZIE Nije pomoglo, igra se četvrta

18. svibnja 2017. - 10:23

Umana Reyer Venezia je dobila prve dvije utakmice kod kuće. Pistoia je u trećoj, prvoj u svom domu, slavila s 89:74 te izborila četvrtu utakmicu, koja će se igrati opet na njenom parketu u petak, 19. svibnja. Eventualna majstorica bi se igrala u domu Umana Reyer Venezie, koja je s drugog mjesta ušla u doigravanje za prvaka. Pistoia je bila sedma.

U trećoj utakmici četvrtfinala Hrvoje Perić je bio prvi strijelac Umana Reyer Venezie. Postigao je 15 koševa za 25 minuta provedenih u igri. Bez promašaja za dva (3/3), pogodio je dvije trice iz četiri pokušaja. Neće jedino po dobru pamtiti slobodna bacanja (3/10). Osim što je bio prvi strijelac, bio je i prvi skakač svoje momčadi (5 skokova). Plus 1 osvojena lopta i 1 asistencija.

Pobjednik Umana Reyer Venezia - Pistoia će na Avelino, trećeg nositelja, koji je s 3:0 dobio u četvrtfinalu Reggio Emiliu (šesta u ligaškom dijelu). Na drugoj strani ždrijeba četvrti Trento je s 3:0 izbacio peti Sassari, dok je EA7 Emporio Armani Milano, prvi nositelj i branitelj naslova, dobio treću utakmicu, prvu u gostima te vodi protiv d'Orlando s 2:1.

25. travanj 2024 07:08