StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Dario Marinović se vratio te nastavio po starom

13. siječnja 2018. - 17:50

Dario Marinović zbog ozljede nije igrao u 18. kolu u gostima protiv Zaragoze (3:3). Bila je to njegova prva utakmica ove sezone. koju je propustio. Srećom, ozljeda nije bila teže prirode te kako što je i najavio, vratio se i igrao već iduće, 19. kolo, a u njemu je ElPozo Murcia kod kuće dobila Cartagenu sa 7:4 i to nakon što su gosti u 13. minuti imali velikih 3:0. Ali, od 15. do 19. minute četiri pogotka domaćina, koji je svoj niz nastavio i u prvoj minuti nastavka te poveo s 5:3. Potom, Cartagena postiže svoj četvrti i ujedno posljednji pogodak na utakmici, a ElPozo Murcia do kraja utakmice još dva za potvrdu pobjede s kojom nije dozvolila Barceloni da se odlijepi, a ni Movistar Interu FS da stekne veću prednost. 

Barcelona i ElPozo Murcia dijele drugo mjesto sa 45 bodova. Movistar Inter FS je na vrhu sa 47 bodova i utakmicom manje. Osasuna Magna je četvrta sa 40 bodova...

Marinović je i protiv Cartagene bio strijelac. Ovo je bile njegova osma utakmica u nizu u kojoj se upisao u strijelce. Sad je pogodio u 19. minuti utakmice 19. kola za prvo vodstvo ElPozo Murcie (4:3). Bio je to njegov 15-i pogodak ove sezone (deset ih je postigao u zadnjih osam uttakmica, u 14. i 15. kolu bio je dvostruki strijelac). Inače, hrvatski reprezentativac iz Mokošice, najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezenttacije, dijeli peto mjesto liste strijelaca u najjačoj svjetskoj ligi. Na vrhu je Ardi Ortego iz Zaragoze s 18 pogodaka. 

20. travanj 2024 01:58