StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

POBJEDNIK JE ISTI K'O I LANI NA TURNIRU ŽUPSKIH MJESTA 'Na tiketu Čibača je uvijek u FIX-u!'

Piše i snimio: Tonči Vlašić
18. prosinca 2017. - 01:02

Turnir župskih mjesta u malom nogometu nema novo ime na popisu pobjednika. FIX Čibača je obranila naslov. Drugi put je najbolja. Brgat i FIX Čibača su otvorili i zatvorili šesto izdanje turnira. Na otvaranju, prošle nedjelje, slavio je Brgat s 3:2, vodio je s 3:0, a na zatvaranju FIX Čibača je bila bolja s 2:1. Na Mljekari je Brgat vodio s 1:0. Treće mjesto pripalo je Mišići / Zona, koja je s 2:1 bila bolja od Soline / Plat. I u utakmici za treće mjesto je bilo: tko je poveo – taj je izgubio. Povele su Soline / Plat pogotkom Iva Katića, a Jasmin Salihović je s dva pogotka u završnci utakmice donio pobjedu i treće mjesto momčadi Mišići / Zona.

FIX Čibača je u polufinalu na kaznene udarce dobila Mišići / Zona, a Brgat je finale izborio s 3:1 pobjedom protiv Soline / Plat.

Ivan Kristović je doveo u finalu Brgat u vodstvo u 10. minuti. Samo 6,7 sekundi prije kraja prvog poluvremena, prvih 15 minuta igre, izjednačio je Tomo Puljiz, a nepune tri minute prije kraja Josip Vidić je 'slalom' kroz obranu Brgata okrunio pogotkom. Pokal za prvo mjesto te veliki prijelazni pokal, koji se dodjeljuje po prvi put, podigao je kapetan FIX Čibače Ivo Raguž.

Ovogodišnje, šesto izdanje Turnira župskih mjesta, koji se igralo u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka, okupio je 14 momčadi. Sve utakmice je sudila Anita Nenada. Turnir su vodili Mateo Delić i Marijo Curić.

NAJ, NAJ, NAJ
Za najboljeg vratara turnira izabran je Niko Zrilić (Mišići / Zona), Ivan Kristović iz Brgata je najbolji strijelac, a najbolji igrač, član pobjedničke momčadi, Josip Vidić.

Priznanja najboljim pojedincima, te pokale trima najboljim momčadima, uručili su Mirko Maslač, zamjenik načelnika Općine Župa dubrovačka i Lovorko Klešković, predsjednik Općinskog vijeća Župe dubrovačke, dok je Nikša Duper dodijelio pobjednicima veliki prijelazni pokal portala zupcica.hr
 

KVARTET NAJBOLJIH
FIX ČIBAČA: Marko Kriste, Ivo Raguž, Andrej Vidić, Tomo Puljiz, Stijepo Jarak, Maro Dubelj, Božo Raguž, Matej Perić, Josip Vidić, Vidan Vidić, Kristijan Prkut.
BRGAT: Ivan Krmek, Ivan Kristović, Domagoj Žeravica, Petar Kraljić, Ivan Knego, Ivan Knego, Dominik Krmek, Matej Perović, Marin Barović, Vicenco Kraljić (nije imao pravo nastupa u finalu zbog crvenig kartona, kojeg je dobio u polufinalu).
MIŠIĆI / ZONA: Niko Zrilić, Nikša Mišić, Anton Puljić, Ivan Puljić, Jasmin Salihović, Antonio Raić, Ivan Raić, Nemanja Mijodanić.
SOLINE / PLAT: Ivan Alerić, Ivan Anđelinić, Tomi Kuzmić, Jozo Nardelli, Pero Saulan, Ante Alerić, Ivo Katić, Đuro Lonza, Nikola Lasić.

26. travanj 2024 14:42