StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

SQUARE SLAVIO USRED ZAGREBA Nije mu više samo Potpićan iza leđa!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
17. prosinca 2017. - 11:23

Alumnus - Square u 11. kolu Prve hrvatske malonogometne lige - 0:4. Mrežu domaćina pogađali su Marko Kuraja, Borna Tikvica, Josip Nebergoj i Boris Leovski. Slavljem usred Zagreba, osvojenim prvim bodovima u gostima ove sezone, Square je posljednjeplasiranom Potpićanu '98 utekao 12 bodova, preskočio Uspinjaču, koja ima 11, te se bodovno izjednačio s Alumnusom, Osijek Kelmeom i Brodom 035. Od spomenute trojke Alumnus ima slabiju pogodak razliku te gleda u leđa Squareu na kraju jeseni. Dakle, dubrovačka momčad je jesen zaključila na devetom mjestu s tim što ima isti bodovni učinak kao i sedmi Brod 035.   

Futsal Dinamo je slavio u Makarskoj sa 4:1 protiv Novo vrijeme Apfel te je jesenski prvak s 30 bodova. Split Tommy je drugi s 28 bodova, Novo vrijeme Apfel je ostao na 25 bodova i kraj jeseni dočekala je na trećem mjestu. Četvrti je Vrgorac s 20 bodova, peti Nacional ima 16, a šesta Crnica 15 bodova. Potom slijede Brod 035, Osijek Kelme, Square i Alumnus po 12, Upinjača s 11 te Potpićan '98 bez boda. 

Square je u prvom dijelu ostvario četiri pobjede i sedam poraza. Dobio je u 1. kolu Uspinjaču, a potom nanizao pet poraza (Osijek Kelme u gostima, Novo vrijeme Apfel kod kuće, Split Tommy u gostima, Nacional kod kuće te Futsal Dinamo u gostima uz napomenu kako je protiv Nacionala ostao bez najboljag igrača i strijelca, Adriana Micevskog, koji se teže ozlijedio). Negativan niz prekinuo je pobjedom kod kuće protiv Broda 035. Nakon toga poraz u Vrgorcu te kod kuće od Crnice. U 10. kolu Potpićan '98 nije doputovao u Dubrovnik (3:0 za Square bez igre), te sad pobjeda momčadi trenera Antuna Bačića u Zagrebu protiv Alumnusa. 

19. travanj 2024 11:44