StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA Položili Obrtničku školu te ostali na vrhu, Japec prvi dio lige zaključio sa svih 20 pobjeda!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
9. prosinca 2017. - 23:31

Libertas Marinkolor - Obrtnička škola Slavonski Brod 4:0 u Gospinom polju u 9. kola HEP Hrvatske Super lige. Nije bilo tako glatko, kako pokazuje rezultat u partijama: Ivan Juzbašić je gubio 2:1 u setovima od Josipa Arbanasa, a u paru s Tomislavom Japecom (na slici) zaostajao je 2:0 u setovima protiv Dominika Zeljka i Josipa Arbanasa. Bilo je uzbudljivo i na početku prve partije između Tomislava Japeca i Alena Jalžabetića - 11:9, 5:11, 11:7, 11:4. 

U prvom dijelu prvenstva Libertas Marinkolor je dobio osam od devet mečeva te je prvi. Isti učinak ima i varaždinski Starr, kojeg je Libertas Marinkolor dobio u Gospinom polju sa 4:0 (Varaždinci nisu došli u najjačem sastavu, nije doputovao niti jedan od dvojice Kineza, Jia ZengRuiwu Tan). 'Pituri' su poraz upisali u prošlom, 8. kolu, kada su poraženi sa 4:3 od Vodovoda u Osijeku. 

Nastavak prvenstva je 20. siječnja 2018. godine. Prvo u Gospino polje dolazi GSTK Zagreb, a sedam dana poslije 'Pituri' su gosti StaRR-a (po svemu sudeći pada odluka o poziciji broj jedan u doigravanju za prvaka). 

Japec dobio svih dvadeset!
Tomislav Japec je najuspješniji igrač prvog dijela HEP Hrvatske Super lige. Dobio je svih jedanaest pojedinačnih partija. Ivan Juzbašić je dobio 9 od 11 partija, a Neven Juzbašić 6 od 10 partija. 

Na vrhu po uspješnosti je i par Libertas Marinkolora, Tomislav Japec i Ivan Juzbašić, koji je dobio svih devet partija.
 

25. travanj 2024 14:26