StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

DRUGA HL - JUG Dobili Zlatan otok i preuzeli vrh!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
4. prosinca 2017. - 11:52

Dobila je Hidroelektrana Dubrovnik zaostatak protiv Zlatnog otoka. U Srebrenom je bila bolja u utakmici 4. kola od boćara s Hvara s 13:9 te je kraj prvi dio prvenstva u južnoj skupini Druge hrvatske lige dočekala na vrhu, s 21 bodom, s tri boda više od Primoštena i Metkovića. Zlatan otok je ostao na četvrtom mjestu s 12 bodova, Komolac i Povljana imaju po 10 bodova, Župa dubrovačka i Otok po 9 bodova, a Naklice i Umčani su na posljednja dva mjesta s po 6 bodova.

U zaostaloj utakmici Hidroelektrana Dubrovnik je vodila nakon prve četiri discipline sa 6:2, u 'brzincu' je Zlatan otok dobio dvije discipline te je uoči zadnjeg kruga bilo 8:6 za domaćina. U tom zadnjem krugu, zadnje četiri discipline, bilo je neizvjesno do kraja. Potvrđuju to rezultati. Miroslav Petković dobio u bližanju i izbijanju u krug Juricu Milatića sa 24:23, uzvratio mu za poraz u preciznom izbijanju. Milatić, koji je unatrag nekoliko sezone nosio dres Hidroelektrane Dubrovnik, jedini je donio gostima bodove u prve četiri discipline. Zatim, domaća trojka (Drago Marić, Nino Čović i Paulino Hendić) je bila bolja od gostujuće sa 6:5. U paru je bilo 23:23 (Mato Kesovija i Stijepo Matić), a dva boda u pojedincu pripala su gostima (Mate Kesić bolji s 12:8 od Damira Ilića).

U prvom krugu - 6:2 - Damir Ilić i Nino Čović te Miroslav Petković i Paulino Hendić su dobili parove, osvojili po dva boda, kao i trojka (Drago Marić, Alen Franić i Mato Kesovija). U 'brzincu' -2:4 - dva boda domaćinu za vodstvo 8:6 uoči zadnjeg kruga donijeli su u štafetnom izbijanju Mate Ćorluka i Nino Čović.

U drugom dijelu Hidroelektrana Dubrovnik je gost Metkovića, dočekuje Primošten. Ide na Hvar...

19. travanj 2024 00:22