StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

KUP HRVATSKE - REGIJA JUG Čilipi nisu uspjeli prirediti iznenađenje!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
30. studenog 2017. - 00:21

Čilipi nisu uspjeli iznenaditi Universitas iz Splita te se plasirati u 3. kolo Kupa Hrvatske – regija Jug. Poraženi su u dvorani Osnovne škole Gruda od drugoplasiranog sastava Druge hrvatske lige s 5:3 (3:2). Splitski sastav je vodio s 1:0, zatim s 3:1. Čilipi, koji su članovi Županijske lige, uspjeli su anulirati te prednosti te izjednačiti rezultat. Pri rezultatu 3:3 tresao se okvir gola Universitasa. Nakon toga su gosti zaigrali na sve ili ništa, preselili su se na polovicu terena domaćina te uspjeli do kraja postići dva pogotka. Čilipi se nisu uspjeli i treći put izvući iz minusa.

Universitas je poveo u 6. minuti. U istoj minuti je Ante Rešetar izjednačio na 1:1. U 11. i 12. minuti nova dva pogotka gostiju. Čilipi su u 14. minuti postigli drugi pogodak. Strijelac je bio Tomislav Marinović, koji je u 30. minuti svojim drugim pogotkom izjednačio na 3:3. Šest minuta prije kraja utakmice četvrti put se zatresla mreža Čilipa, a peti put četiri minute poslije, tj. dvije minute prije kraja utakmice.

Pod vodstvom Maria Matića Čilipi su igrali u sastavu: Mate Boras, Nino Njire, Marko Šećer, Mario Musladin, Emerson De Souza Cruz, Ante Rešetar, Niko Drobac, Antun Miljanović, Mihael Benković, Stijepo Korić, Ivan Škoda i Tomislav Marinović. 

20. travanj 2024 09:48