StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG Druga ekipa 'Pitura' i Konavljanin dobili četiri od pet mečeva u Zadru, Lučica jedina savladala domaćina!

27. studenog 2017. - 15:10

Druga ekipa Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor na drugom od ukupno tri turnira prvog dijela natjecanja u Drugoj hrvatskoj ligi – regija Dalmacija, koji je održan u Zadru, ostvarila je četiri pobjede i jedan poraz. Bila je bolja od Knina i Šibenika s po 4:0 te od Vodica i Donje Kaštele s po 4:1, dok je jedini poraz upisala od domaćina, Zadra sa 4:1. Dubrovačka ekipa igrala je u sastavu: Lidija Vranješ, Ante Jupek, Filip Mikulić i Marko Venier.

Venier je dobio četiri od pet pojedinačnih partija te imao polovičan učinak u paru: pobjeda i poraz. Mikulić je dobio četiri od šest pojedinačnih partija te u paru imao dvije pobjede i dva poraza. Vranješ je dobila sve tri pojedinačne parije te u paru imala pobjedu i poraz, a Jupek je dobio tri od četiri pojedinačne partije te obje u paru. 

Isti učinak u Zadru je imao i Stolnoteniski klub Konavljanin iz Čilipa, koji je igrao u sastavu: Vlaho Car, Jurica Prpić, Vedran Đurđević i Matej Buigan. Konavljanin je također bio bolji od Knina, Šibenika, Vodica i Donje Kaštele, a izgubio od Zadra. Lučica iz Vela Luke je ostvarila tri pobjede i dva poraza, dok su Ploče izgubile svih pet mečeva. Lučica je jedina dobila Zadar u Zadru. Još je bila bolja od Knina i Šibenika, a izgubila od Donja Kaštela i Vodica. Igrala je u sastavu Deni Berković, Antonio Franulović i Nikola Žuvela. Za Ploče su nastupili Ivan Ravlić, Ivon Grgurinović, Joze Rakušić i Orlando Glamuzina. Dva puta su bili na korak do prve pobjede. Od Knina i Donja Kaštela izgubili su s po 4:3. 

Na prvom turniru u Dubrovniku, gdje su igrali međusobno sastavi iz Dubrovačko neretvanske županije, druga ekipa Libertas Marinkolora je dobila sva tri meča, Lučica je imala dvije pobjede i jedan poraz, Konavljanin pobjedu i dva poraza, a Ploče je upisalo sva tri poraza. Uoči posljednjeg, trećeg turnira jesenskog dijela, koji se igra u Dubrovniku, u nedjelju, 17. prosinca, Libertas Marinkolor II ima sedam pobjeda i jedan poraz, Konavljanin i Lučica po pet pobjeda i tri poraza, dok su Ploče bez pobjede.

Na trećem turniru jesenskog dijela Libertas Marinkolor II, Lučica, Konavljanin i Ploče igrat će protiv sastava iz splitske regije (Neca, Kaštela, Sinja, Uranie i Spina).

26. travanj 2024 11:47