StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA Nova 'metla' Libertas Marinkolora

Piše i snimio: Tonči Vlašić
18. studenog 2017. - 22:46

Nastavio je Libertas Marinkolor pobjednički niz. Ugostio je u 7. kolu HEP Hrvatske Super lige Split te ga ispratio kući prazni ruku. Nije mu dozvolio uzeti ni jednu partiju, a njoj je najbliže bio Vedran Bakač protiv Nevena Juzbašića. Dobio je Bakač prvi set, uzeo i četvrti te izjednačio na 2:2, ali u petom, odlučujućem, sve je bilo jasno kao dan - 11:5 za Nevena Juzbašića.

Vodstvo Libertas Marinkoloru protiv Splita donio je Ivan Juzbašić, koji je s 3:0 bio bolji od Josipa Jerkovića. Nakon što je Neven Juzbašić s 3:2 bio uspješniji od Bakača, Tomislav Japec je s 3:1 savladao Edija Duplančića. Priču u Gospinom polju, za konačnih i maksimalnih 4:0, zaključili su u paru Ivan Juzbašić i Tomsiav Japec. Bez izgubljenog seta dobili su Jerkovića i Bakača.

Libertas Marinkolor vodi sa čistih 7/0. Varaždinski StaRR je drugi sa 6/1 (poraz u Gospinom poju od 'Pitura' sa 4:0). GSTK Zagreb je u derbiju 7. kola u svojoj dvorani savladao Dugo Selo sa 4:1. GSTK Zagreb i Dugo Selo sad dijele treće mjesto sa 5/2, Pula na petom mjestu ima 4/3… Split je ostao na samo jednoj pobjedi.

Tomislav Japec i Ivan Juzbašić su i dalje na stopostotnom učinku ove sezone. Dobili su sve pojedinačne mečeve, te sve mečeve u paru.  

U 8. kolu, 2. prosinca, Libertas Marinkolor je gost Vodovod Osijeka.

26. travanj 2024 22:16