StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

PRVAK ZAUSTAVIO MARINOVIĆA I EKIPU 'Nismo bili kakvi smo bili protiv Barcelone u Barceloni!'

12. studenog 2017. - 12:46

Super derbi 10. kola prvenstva pripao je aktualnom prvaku Španjolske i Europe, Movistar Interu FS, koji je kod kuće, pred 3200 gledatelja, u prepunoj dvorani, sa 4:1 dobio ElPozo Murciu za koju igra Dario Marinović. 

- Bili smo dobri prvo poluvrijeme, a onda, u prve dvije minute nastavka, primili smo dva pogotka i tu se 'slomila' utakmica - rekao je Marinović. 

Movistar Inter FS je poveo u 15. minuti, a pet minuta poslije, u posljednjoj, 20. minuti prvog poluvremena, izjednačila je ElPozo Murcia (pogodak je postigao Miguel Sayago Martí). Početkom nastavka, u prve dvije minute, radost navijača domaćih - dva nova pogoka za vodstvo 3:1. Dvije minute prije kraja utakmice, u 38. minuti, Movistar Inter FS je postigao četvrti pogodak za potvrdu pobjede. ElPozo Murcia je nakon sedam utakmica bez poraza upisala drugu 'nulu'. U tom svom nizu bez poraza bila je bolja usred Barcelone od istoimenog domaćina s 3:2. Barceloni je to jedini poraz ove sezone. Movistar Inter FS je jedini sastav bez poraza.

- Zaslužena pobjeda Movistar Intera FS. Nismo bili kakvi smo bili protiv Barcelone u Barceloni - dodao je hrvatski reprezentativac. 

Movistar Inter FS je prvi (31 bod: 10 pobjeda i 1 remi). Barcelona je kiksala kod kuće, odigrala u 10. kolu 3:3 s Osasunom, te sad ima tri boda manje od akualnog prvaka (9 pobjeda, 1 remi i 1 poraz). Vodeći dvojac je odigrao po 11 utakmica, utakmicu više od trojke koja dijeli treće mjesto: ElPozo Murcia, Palma FutsalJaén Paraíso imaju po 20 bodova (6 pobjeda, 2 remija i 2 poraza)...

25. travanj 2024 15:46