StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

PRVA HRVATSKA LIGA Futsal Dinamo pospremio 'sedmicu' u mrežu oslabljenog Squarea 

12. studenog 2017. - 00:03

Novi, peti uzastopni poraz Squarea. Uzeo je dubrovački sastav tri boda u 1. kolu protiv Uspinjače u Gospinom polju, a nakon toga poraz za porazom. Prvo u Osijeku od Osijek Kelmea s 3:2, zatim poraz kod kuće od Novo vrijeme Apfel s 2:0, pa poraz u Splitu od Split Tommyja s 2:1 nakon čega je izgubio kod kuće od zagrebačkog Nacionala sa 6:3 te sad u Zagrebu poraz od Futsal Dinama sa 7:2. 

Prvi put ove sezone Square nije imao izgleda. Bio je u podređenom položaju. Očekivano jer je protiv Nacionala u utorak navečer ostao bez svog najboljeg igrača i strijelca Adrijana Micevskog (lijeva noga je u gipsu, povratak na teren očekuje se za dva do tri mjeseca), a do proljeća trener Antun Bačić neće moći računati ni na Antu Daničića, koji je u Njemačkoj. 

Futsal Dinamo je u 8. minuti postigao dva pogotka, a treći u 12. minuti. S 3:0 za domaćina otišlo se na odmor. U nastavku bez pogotka do 28. minute. Domaćin je tada u paklenoj atmosferi Kutije šibica, pred 600 gledatelja, poveo sa 4:0. Hrvoje Cvjetković potom postiže prvi pogodak za Square. Nakon toga novi pogodak domaćina, pa novi pogodak Squarea (Stjepan Rezo). Do kraja nova dva pogotka Futsal Dinama. Square je u Zagrebu igrao u sastavu: Alen Turuk, Adriano Darrer, Hrvoje Cvjetković, Stjepan Rezo, Marko Kuraja, Andro Zarač, Antonio Konsuo, Matej Perić, Josip Nebergoj i Igor Leovski.

Dubrovački sastav je i dalje predzadnji, jedanaesti sa samo 3 boda. Vodi Split Tommy sa 16 bodova, Novo vrijeme Apfel i Futsal Dinamo imaju po 15, Osijek Kelme, Brod 035 i Alumnus po 9, Crnica 8, Nacional, Uspinjača i Vrgorac po 7. Potom slijedi Square s 3 te Albona Potpićan bez boda.   

U 7. kolu Square dočekuje Brod 035.

19. travanj 2024 14:49