StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

GLADIATOR U MOSKVI Kristijan Perak: Ovaj put suci neće odlučivati!

9. studenog 2017. - 23:26

Peti put se borim na priredbi M1 organizacije. Inače, ovo će biti moja 15. profesionalna borba – istaknuo je Kristijan Perak, kojeg u petak, 10. studenog, na priredbi M1 Global 85 u Moskvi čeka borba protiv Rusa Vitaliyja Slipenka.

- Viši je od mene, preferira 'stand up' borbu, u stojećem položaju, ali već sam imao takvog suparnika – rekao je 34-godišnji Kristijan, koji je u prethodnih 14 borbi ostvario 9 pobjeda i 3 poraza dok su dvije borbe završile bez pobjednika. S druge strane Slipenko je trenutačno na profesionalnih 8 pobjeda i 2 poraza.

- Radili smo na svim segmentima borbe. Uz to sam kondicijski spreman, a to mi je u prethodnim borbama nedostajalo – rekao je Perak. Zadnju borbu imao je prije gotovo godinu dana, 18. studenog 2016. godine, također na priredbi M1 organizacije, također u Moskvi. Borio se protiv Azerbejdžanca Talekha Nadzhafzadea. Suci su na kraju rekli: bez pobjednika.

- Dva puta sam na M1 priredbi doživio da su suci rekli – nema pobjednika. Nadam se kako ću ovaj put pobijediti prekidom i da neće na kraju suci odlučivati.

Kristijan se može pohvaliti kako je čak tri puta na priredbama M1 organizacije nagrađen od strane organizatora.

- Da, čak tri puta, a nastupio sam četiri puta na M1 priredbi, moja je borba bila najatraktivnija borba priredbe te sam dobio bonus od organizatora.

Kristijan se pripremao pod vodstvom novog trenera u Ultimate fight klubu Gladiator, Brazilca Michaela Williama, vlasnika crnih jiu-jitsu, luta livre i kickboxing pojasa, koji je i sam MMA borac. U njegovom kutu će uz trenera u petak navečer biti i njegov brat, Maro Perak. 

Priredba u Moskvi počinje u 16 sati po hrvatskom vremenu. Ukupno je jedanaest borbi. Borba Kristijan Perak - Vitaliy Slipenko je peta borba večeri. Predviđene su tri runde po 5 minuta. Kristijan je jedini hrvatski predstavnik na priredbi na kojoj M1 organizacija u Moskvi slavi 20. rođendan!

Maro Perak: Čestitamo M1 organizaciji 20. rođendan!
Priredbom u Moskvi, u Olimpijskoj dvorani, M1 organizacija slavi 20 godina postojanja. Iza nje je 218 priredbi, ne samo u Rusiji, već u SAD-u, Brazilu, Španjolskoj, Nizozemskoj, Engleskoj, Finskoj, Kini, Japanu, Južnoj Koreji…

- Nevjerojatna je povijest jedne od najvećih MMA organizacija na svijetu s kojom već šest godina uspješno surađujemo. Ponosni smo što smo dio ovakve organizacije, organizacije u kojoj smo bili među glavnim sudionicima za naslove prvaka što govori puno o nama i našem radu. Obišli smo sve što se moglo od Moskve, St. Petersburga, olimpijskog Sochia pa sve do Gruzije i daleke Republike Ingushetije gdje smo predstavljali boje Hrvatske na čak petnaest M-1 priredbi – istaknuo je Maro Perak te čestitao 20 godina postojanja predsjedniku i osnivaču M1 organizacije, Vadimu Finkelchteinu.
 

26. travanj 2024 05:01