StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

SREBRO Tikvica i Obad ostvarili najveći uspjeh Bridž kluba Dubrovnik na Parskom PH!

7. studenog 2017. - 10:12

Đivo Tikvica i Ivica Obad osvojili su srebro na Parskom prvenstvu Hrvatske, koje se održalo u hotelu Importanne Resort u Dubrovniku u organizaciji dubrovačkog kluba. Dubrovački par najveći uspjeh u povijesti Bridž kluba Dubrovnik na Parskom PH ostvario je u konkurenciji 27 parova.

- Iako nisu stalni partneri, dugogodišnje bridž iskustvo i međusobno prijateljstvo rezultiralo je ovim izvrsnim rezultatom – naglasili su iz Bridž kluba Dubrovnik naglašavajući kako su uspješni bili i Toni Radić i Miho Jančić kojima je ovo plodna godina. Nakon što su sa svojim timom Danče ušli u A ligu te osvojili Klupsko prvenstvo Jadrana, potom po treći put pobijedili na turniru Crveno jezero u Imotskom, na Parskom PH su zauzeli četvrto mjesto. Iva Strnad i Frano Mozara su bili osmi (ujedno i najbolji mix par turnira), Maja Kučić Kržić i Zdenko Stanković deveti, a juniorski reprezentativci Joško Đilović i Ante Mijić dvanaesti.

Na Parskom PH nastupili su i članovi Bridž kluba Astarea: Vinko Mijoč i Simo Soko bili su peti, a trinaesti Stijepo Čubela i Pero Jemo.

Pobjednici Parskog PH su Goran Čekol i Luka Žunić, članovi Bridž kluba Dr. Jurica Tomljenović iz Zagreba. Bronca je također otišla u Zagreb. Osvojili su je Karlo Brguljan i Tomislav Šašek.

19. travanj 2024 22:04