StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA 'Pituri' Puli nisu dozvolili da uzme ni jedan jedini set!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
4. studenog 2017. - 20:40

Nova, četvrta uzastopna 4:0 prvensvena pobjeda stolnotenisača Libertas Marinkolora, ali prva bez izgubljenog seta. Nakon 90 minuta igre u Gospinom polju, u susretu 5. kola HEP Hrvatske Super lige, 'Pituri' su nadigrali Pulu.

Ivan Juzbašić je dobio Franu Runjića, Neven Juzbašić potom Marina Runjića nakon čega je Tomislav Japec bio bolji od imenjaka Marakovića. Na kraju Ivan Juzbašić i Tomislav Japec u paru bolji od Runjića.

Pula je u prva četiri kola ostvarila tri pobjede. Između ostalog je dobila u gostima GSTK Zagreb sa 4:3. Izgubila je samo u Varaždinu od StaRR-a, koji je igrao s Kinezom Jia Zengom. Dijelila je uoči 5. kola drugo mjesto s još tri sastava: Vodovod Osijek, StaRR i Dugo Selo.

Libertas Marinkolor je jedini sa stopostotnim učinkom u prvih 5. kola. Samo je GSTK Zagreb u 1. kolu u svojoj dvorani uspio dobiti jednu partiju protiv 'Pitura', a nakon toga sa 4:0 bio bolji u Gospinom polju od StaRR-a, Podravke u Koprivnici i Dugog Sela u Dugom Selu.

U 6. kolu Libertas Marinkolor ide u Varaždin. Gost je 11. studenog IGEA Željezničara, koji je u prva četiri kola bez pobjede.

16. travanj 2024 17:47