StoryEditorOCM
OstaloVELIKI USPJEH JEDRILIČARSKOG KLUBA ORSAN

ORSANOVCIMA TRI MEDALJE S DRŽAVNOG Cvinar obranio juniorski naslov i uz to prvi do Stipanoviča u seniorima, Bulić uzeo juniorsko srebro

30. listopada 2017. - 13:09

Alec Cvinar je opet osvojio naslov juniorskog prvaka Hrvatske, najbolji je u klasi Laser standard, a uz to je prvi do najboljeg u seniorskoj konkurenciji, Tonćija Sipanovića, olimpijskog doprvaka i člana splitskog Mornara. I to nije sve kad je u pitanju Jedriličarski klub Orsan na Otvorenom prvenstvu Hrvatske, koje je održano proteklog vikenda u Makarskoj: Damir Bulić je drugi junior Hrvatske, doprvak u istoj klasi u kojoj je najbolji Cvinar.

- Imamo se sa čime pohvaliti. Čestitke Alecu, čestitke Damiru te njihovom treneru Marijanu Pamukliću – rekao je Marinko Mikulandra, predsjednik Orsana.

Dubrovački klub je čekao više od trideset godina na naslov državnog prvaka, koji je osvojio prošle godine Cvinar. Sad je dočekao čak tri medalje s Otvorenog prvenstva Hrvatske za seniore i juniore. Opet će trebat 'kopati' po povijesti Orsana, kada je to jedan član dubrovačkog kluba uzeo medalju u seniorskoj konkurenciji, te isto tako kada su, i jesu li ikad dvojica članova Orsana bila na dvije najviše stepenice pobjedničkog postolja.

- Uistinu sjajan rezultat - dodao je čelnik Orsana.
 

24. travanj 2024 03:46