StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

DRUGA HL - JUG (Ž) Nova Mokošica kući pjevajući

29. listopada 2017. - 20:56

Svih šest bodova osvojile su odbojkašice Nove Mokošice ovog vikenda u Zadru gdje su odigrale dvije utakmice u okviru natjecanja u južnoj skupini Druge hrvatske lige.

-Vraćamo se kući pjevajući – istaknuo je Tonći Carević, trener Nove Mokošice. U subotu su dobile Zadar III s 3:1, a 24 sata poslije Bibinje s 3:0 (25:20, 25:13, 25:20) igrajući u sastavu: Rebeka Lilić, Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Rebecca Popović, Vedrana Bender, Petra Balija, Nikoleta Karlić, Ana Delevski, Paula Gvozdenica, Antonija Bender, Antonija Makljenović, Marina Kovačić, Luciana Milojević i Nika Matušić.

Nova Mokošica ima sad tri pobjede i jedan poraz te devet bodova i dijeli prvo mjesto sa Splitom, koji je odigrao utakmicu manje i koji je jedini bio uspješniji ove sezone od ekipe trenera Tonćija Carevića, koja je nakon tog poraza kod kuće nanizala tri pobjede. Prvo je bila bolja u svojoj dvorani od Šibenika '91., a sad je dobila obje utakmice u Zadru.

Župa dubrovačka još čeka na prvu pobjedu. U Zadru je poražena od Zadra III s 3:0 (25:4, 25:13, 25:12) te je i nakon treće utakmice bez boda. U Zadru je Župa dubrovačka igrala pod vodstvom trenera Nikole Makivića u sastavu: Luciana Lonac, Ana Kuraja, Nina Piplica, Karla Burđelez, Josipa Jukić, Paula Jakobović, Josipa Čorak, Josipa Franić, Andrea Ivanović, Mia Raguž, Maja Makivić, Petra Pleština, Mihaela Antolović, Ivana Maslač i Iva Kojaković.

Treći županijski predstavnik u natjecanju, Dubrovnik II , bio je ovaj vikend slobodan. Dubrovnik II ima 3 boda iz dvije utakmice (pobjeda i poraz).
 

23. travanj 2024 21:32