StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Opet prosuli bodove

29. listopada 2017. - 00:53

Opet kiks ElPozo Murcie. Drugi ovaj tjedan. Nakon ispadanja iz Kupa kralja prije tri dana kod kuće, i to u osmini finala od Cartagene (poraz na penale, Cartagena je produžetak izborila pogotkom 15 sekundi prije isteka 40. minute, u produžetku izjednačila na 4:4), sad su Dario Marinović i ekipa zapeli u prvenstvu.

Prošlo kolo dobili su tada vodeću Barcelonu usred Barcelone (Barcelona je u prvih pet kola dobila svih pet utakmica), a sad u 7. kolu imali su 4:2 kod kuće protiv Levantea UD FS, ali su na kraju osvojili samo jedan bod (4:4).

ElPozo Murcia pet kola u prvenstvu ne zna za poraz, izgubila je samo jednu od sedam utakmica, ali malo je tko zadovoljan zbog toga. Prvo jer je jedini poraz upisala kod kuće u 2. kolu od Osasuna Magna (3:1), a dva boda, kao sad protiv Levantea UD FS, prosula je i u 4. kolu kada je dobila prvo poluvrijeme s 3:0 kod Cartagene, a na kraju otišla kući samo s bodom (3:3).

Movistar Inter FS, branitelj naslova i europski prvak, izgubio je u prvih 7. kola samo dva boda (šest pobjeda i jedan remi), Barcelona tri boda (šest pobjeda i jedan poraz), ElPozo Murcia je četvrta sa izgubljenih 7 bodova od čega 5 kod kuće… Osasuna Magna je treća. Ima tri boda više od ElPozo Murcie. Istina, ne 'gori' u redovima ElPozo Murcie jer je tek u tijeku borba za pozicije. O naslovu prvaka će se odlučivati tek u doigravanju, a do tada se imaju odigrati još 23. kola.

Marinović nije bio strijelac u 7. kolu protiv Levantea UD FS, koja osim što je četiri puta tresla mrežu ElPozo Murcie, dva puta je zatresla vlastitu. Hrvatski reprezentativac iz Mokošice je pogađao u četiri od sedam kola ove sezone, uz to i u Kupu kralja prije tri dana.

ElPozo Murcia je u 8. kolu, 31. listopada, gost FS Peniscola RehabMedic, koja je na 13. mjestu s 5 bodova (ElPozo Murcia ima 14 bodova). Zatim, 3. studenog, ElPozo dočekuje fenjeraša Santiago Futsal (16. mjesto s 1 bodom), a u 10. kolu, 11. studenoga, gost je Movistar Intera FS, koji vodi s 19 bodova ispred Barcelone (18 bodova), Osasune Magna (17 bodova)...

25. travanj 2024 17:32