StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

PRVI NASLOV ZA BRIDŽ KLUB DUBROVNIK Timski prvaci Jadrana!

Piše PSD.
26. listopada 2017. - 22:55

Tim Dubrovnik Danče osvojio je Timsko prvenstvo Jadrana. Nakon drugog mjesta u skupini iza ekipe Split 1, u četvrtfinalu je Dubrovnik Danče dobio tim Split 2 s uvjerljivih 54:8. U polufinalu je deklasirao Split 3 sa 108:20, a u neizvjesnom finalnom meču ostvario je pobjedu protiv najjačeg splitskog tima s rezultatom 57:43. Za tim Dubrovnik Danče nastupili su Toni Radić, Miho Jančić, Ana Čeović i Maja Mrša. Ovo je prva titula prvaka Jadrana za Bridž klub Dubrovnik, dosadašnji pobjednici su: Split tri puta, Rijeka dva puta, Opatija i Imotski po jednom.

Natjecanje je održano u Imotskome. Nastupilo je osam timova a među njima i tri tima iz Dubrovnika i Mlina. Tim Astarea iz Mlina osvojio je treće mjesto u sastavu: Stijepo Čubela, Pero Jemo, Vinko Mijoč Niko Dubčić. Drugi tim iz Dubrovnika zauzeo je sedmo mjesto, a nastupili su u sastavu: Zdenko Stanković, Rade Garić, Frano Jančić i Boris Lovjer.

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupilo je 14 parova. Pobijedili su članovi Bridž kluba Astarea, Stijepo Čubela i Pero Jemo. Zapažen rezultat ostvarili su Dubravka Zvrko i Mario Majstorović na trećem mjestu te Zdenko Stanković i Rade Garić koji su bili peti.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupila su 23 para. Miho Jančić i Toni Radić su obranili titulu od lani. To im je ujedno treća titula na ovom turniru u zadnje četiri godine s čime su i najbolji pojedinci. Stijepo Čubela i Pero Jemo su drugi, dok su Dubravka Zvrko i Mario Majstorović osvojili četvrto mjesto. Na ovom parskom turniru ukupno je nastupilo osam parova iz klubova Dubrovnik i Astarea.

25. travanj 2024 17:02