StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA Ni Dugo Selo nije uspjelo

Piše i snimio: Tonči Vlašić
25. listopada 2017. - 00:14

Nova, četvrta pobjeda stolnotenisača Libertas Marinkolora u isto toliko nastupa u sezoni 2017./18. u HEP Hrvatskoj Super ligi. 'Piture' nije uspio zaustaviti GSTK Zagreb u svojoj dvorani, zatim u Gospinom polju varaždinski StaRR, te Podravka u Koprivnici, a sad ni Dugo Selo na svom terenu. Libertas Marinkolor je treći put zaredom dobio meč bez izgubljene partije (StaRR 4:0, Podravka 4:0 i sad Dugo Selo 4:0, dok je od GSTK Zagreb bio uspješniji 4:1).

Dugo Selo je uspjelo uzeti samo tri seta. Redom, prvo je Tomislav Japec dobio Luku Martineka, koji je osvojio jedan set. Zatim je Ivan Juzbašić bio bolji od Mislava Martineka. Neven Juzbašić je donio vodstvo 3:0, i to je pobijedio Ivora Bana, koji je vodio 2:0 u setovima. Priču su zaključili Ivan Juzbašić i Tomislav Japec, koji su bili uspješniji u paru od Luke Martineka i Ivora Bana.

'Pituri' se sad okreću nastupu u Europi. U subotu i nedjelju, 28. i 29. listopada, dubrovački klub je domaćin turnira drugog kruga ETTU Cupa. U goste im stižu češki SF SKK El Nino iz Praga, španjolski DKV Borges Vall i belgijski CT Royal Alpa Schaerbeek Woluwe. Samo prvo mjesto vodi u treći krug.

25. travanj 2024 13:15