StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Marinović slavio usred Barcelone!

22. listopada 2017. - 17:38

ElPozo Murcia je uspjela prva uzeti bodove Barceloni, sva tri, i to usred Barcelone. U Blaugrani Dario Marinović i ekipa su pobijedili s 3:2.

- Odlična utakmica -  istaknuo je hrvatski reprezentativac. Ističu to i španjolski mediji. Drugo poluvrijeme je bilo 'ludo' ElPozo Murcia je povela u 24. minuti s 2:1. Dvije minute poslije penal za domaćina, zbog prigovora drugi žuti za Matteusa, igrača ElPozo Murcie. Barcelona je realizirala kazneni udarac za 2:2.

Dvije minute prije kraja utakmice gosti su dobili igrača više. Drugi žuti karton za Dyega, igrača Barcelone.

- Postigli smo pogodak 35 sekundi prije kraja – naglašava Marinović. Andresito je pogodio. Njegov drugi pogodak. Jedan pogodak za goste postigao je Mateus. ElPozo Murcia je vodila i 1:0, ali je u istoj, 3. minuti, Barcelona izjednačila na 1:1. 

Barcelona je ostala na 15 bodova (pet pobjeda i jedan poraz). Iskoristili su to Movistar Inter FS i Osasuna Magna, koji su sa 16 bodova (pet pobjeda i jedan remi) izbili na vrh. ElPozo Murcia je s 13 bodova na četvrtom mjestu. Levante, koji je peti s 12 bodova, u 7. kolu dolazi u goste Marinoviću i ekipi. 
 

25. travanj 2024 13:55