StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

SJAJNE DUBROVKINJE U ZAVRŠNICI KUPA HRVATSKE Split dobio prvi set, a onda se s druge strane mreže čulo: 'Dosta!'

1. listopada 2017. - 23:21

Na najbolji mogući način počele su novu sezonu odbojkašice Dubrovnika. Osvojile su Kup Regije Jug te će igrati u završnici Kupa Hrvatske, među 16 najboljih. Protiv koga, odlučit će ždrijeb.

Nakon što su u 1. kolu dobile u Čibači niželigaša Župu dubrovačku s 3:0, odbojkašice Dubrovnika su sad u finalu Regije bile bolje u Splitu od istoimenog domaćina. Split je za mnoge prvi favorit južne skupine Prve 'B' hrvatske lige, natjecanja u kojem će u novoj sezoni igrati i Dubrovnik. 

Taj Split, koji se pojačao u odnosu na prošlu sezonu, dobio je prvi set finala Kupa Regije Jug u svojoj dvorani s 25:19. Za to mu je trebalo 20 minuta igre. Ali, nakon toga krenuo je Dubrovnik i nije stao. Drugi set je ekipa iz Gospina polja dobila za 22 minute igre s 25:18. Zatim je dubrovačka ekipa uzela i treći set s uvjerljivih 25:15 (17 minuta) te priču u finalu zaključila  osvojivši uvjerljivo i četvrti set (25:16)!  Nakon 79 minuta igre na semaforu je pisalo: Split - Dubrovnik 1:3

Pod vodstvom trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić Dubrovnik je pobjedu u finalu Kupa Hrvatske Regija Jug izborio u Splitu protiv Splita igrajući u sastavu: Nikolina Tomašević, Hana Dilberović, Katija Vuličević, Gabriela Stipanović, Mara Šilje, Ana Matušić, Ora Ivanišević, Orsula Štaka, Ivana Marinović, Petra Putica, Lea Burić, Anđela Kalauz, Sanja Curić i Anđela Čuljak. 

22. travanj 2024 21:32