StoryEditorOCM
OstaloJUDO GRAND PRIX U ZAGREBU

HRVATSKI IZBORNIK DEAN ILIĆ O JUDAŠICI DUBROVNIKA 'Ivana je tempirana bomba'

27. rujna 2017. - 10:28

Ivana Šutalo je sportašica koja je apsolutno nepredvidljiva. Ona je tempirana bomba. Od nje nikad ne znaš što možeš očekivati. Može doći i prebiti sve, ali i ispasti u 1. kolu. Ona je jednostavno takva. Veliki borac - rekao je izbornik hrvatske judo reprezentacije Dean Ilić uoči petog izdanja Grand Prixa u zagrebačkom Domu sportova. 

Ždrijeb Grand Prixa u Zagrebu je u četvrtak, 28. rujna u 14 sati. Početak natjecanja je u petak, 29. rujna. Nastupit će 325 judoka iz 51 države svijeta. Ivana Šutalo je prošle godine osvojila na zagrebačkom Grand Prixu brončanu medalju u kategoriji preko 78 kilograma i za izbornika Ilića je uz Barbaru Matić te Tenu Šikić najveći naš adut za dobar rezultat i ove godine na najjačem judo turniru koji se održava u Hrvatskoj. 

- Nakon Zagreba možda nastupim na Grand Slamu u Abu Dhabiju - otkrila je judašica Dubrovnika uoči puta na Grand Prix u Zagreb. Turnir u Abu Dhabiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, održava se od 26. do 28. listopada. 

Šutalo se na svjetskoj rang listi nalazi na 25. mjestu u kategoriji preko 78 kilograma. 

Ivana nije sama u Zagrebu
Troje judoka iz naše županije prijavljeno je za nastup na Grand Prixu u Zagrebu. Osim Ivane Šutalo na tatami zagrebačkog Doma sporova trebali bi izaći Iva Oberan i Stjepo Roko. Judašica Župe dubrovačke upisana je za nastup u kategoriji do 57 kilograma, a judaš Dubrovnika 1966. u kategoriji do 73 kilograma. 

19. travanj 2024 11:07