StoryEditorOCM
OstaloBADMINTON

BARBARA I MARKO JANIČIĆ Sestra i brat za 5!

26. rujna 2017. - 03:14

Brat i sestra Janičić, Marko i Barbara, osvojili su pet medalja za Badmintonski klub Aedium na turniru trećeg kola Hrvatskog kupa, koji je održan u Zagrebu, a na kojem je nastupilo 65 natjecatelja iz deset klubova iz Zagreba, Velike Gorice, Čakovca, Bjelovara, Koprivnice, Novske i Dubrovnika.

Marko Janičić je osvojio srebro u paru igrajući s Josipom Đerijem iz Čakovca (dvije pobjede i poraz u polufinalu) i broncu u pojedinačnoj konkurenciji (dvije pobjede i dva poraza) u uzrastu mlađih kadeta (do 13 godina) te s tri pobjede i jednim porazom broncu u pojedinačnoj konkurenciji u uzrastu kadeta (do 15 godina), dok je Barbara Janičić bila srebrna pojedinačno i srebrna u paru u konkurenciji mlađih juniorki (do 17 godina). Srebro pojedinačno je osvojila s dvije pobjede i jednim porazom. U paru je igrala s Irom Misir iz Velike Gorice (tri pobjede i jedan poraz).

Pod vodstvom trenera Vlaha Čerjana u Zagrebu je nastupilo sedam članova dubrovačkog kluba. U konkurenciji mlađih kadetkinja pojedinačno Nika Matana je bila četvrta (dvije pobjede i dva poraza), Noa Selmani sedma, a Nika Masle trinaesta u konkurenciji 18 igračica. U ženskim parovima Masle i Matana su bile šeste, a Noa igrajući s Janom Turk iz Čakovca sedma.

U uzrastu kadeta Noa Selmani je bila šesta, Nika Masle jedanaesta, a Nika Matana dvanaesta, dok je u ženskim parovima par Masle/Matana zauzeo šesto mjesto. U konkurenciji juniorki u kojoj je Barbara Janičić bila druga, Nikolina Kabiček je zauzela sedmo mjesto, a Maris Guca deseto. Par Kabiček i Guca je bio četvrti. 

16. travanj 2024 08:00