StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...

24. rujna 2017. - 02:02

ElPozo Murcia za koju igra hrvatski reprezentativac iz Mokošice, Dario Marinović,pobjedom je započela novu sezonu u španjolskom prvenstvu, i to je sa 6:4 dobila u gostima O Parrulo Ferrol. Marinović je u 1. kolu bio strijelac jednog pogotka. I u 2. kolu postigao je jedan pogodak, međutim, ovaj put ElPozo Murcia nije slavila. Izgubila je u 2. kolu kod kuće od Magna Gurpea s 3:1. Gosti su poveli u završnici prvog poluvremena, tih 1:0 je bio rezultat do 33. minute kada se drugi put zatresla mreža domaćina. Dvije minute poslije i treći put. Marinović je ublažio poraz u pretposljednjoj, 39. minuti. 

Prije dvije sezone Magna Gurpea je iznenadila ElPozo Murciu u četvrtfinalu doigravanja za prvaka Španjolske. Prije tri sezone je u ligaškom dijelu također slavila kao gost. Prije četiri mjeseca bili su suparnici u finalu španjolskog Kupa kralja. Tada je ElPozo Murcia slavila na neutralnom terenu s 3:2 te osvojila trofej.

U 3. kolu, 29. rujna, ElPozo Murcia je opet domaćin. Dočekuje Zaragozu. Tri dana prije Marinović u Dubrovniku igra u dresu hrvatske reprezentacije uzvratnu utakmicu završnih kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo protiv Francuske. Prva utakmica u Francuskoj je završila 1:1. Uzvrat u Gospinom polju, u utorak, počinje u 19 sati.

Europsko prvenstvo se igra u siječnju 2018. u Sloveniji. 

25. travanj 2024 12:18