StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA ElPozo Murcia krenula pobjedom, Marinović pogotkom

16. rujna 2017. - 23:53

ElPozo Murcia za koju igra hrvatski reprezentativac iz Mokošice, Dario Marinović, pobjedom je započela novu sezonu u španjolskom prvenstvu, i to je sa 6:4 dobila u gostima O Parrulo Ferrol.

Nakon prvog poluvremena ElPozo Murcia je vodila s 3:0, u nastavku i sa 4:0. Potom i s 5:1. Nakon toga od 36. do 39. minute tri pogotka domaćina, koji je stigao na samo pogodak zaostatka. Ali, nakon što se četvrti put zatresla mreža ElPozo Murcie, koju sekundu poslije šesti put je lopta završila u mreži domaćina.  

Dario Marinović je bio strijelac jednog pogotka, i to u 9. minuti za vodstvo 2:0. U 2. kolu ElPozo Murcia dočekuje Magna Gurpea, koja je s 8:5 dobila kod kuće Saniago Futsal. Pobjede na startu nove sezone ostvarili su još prvak (Movistar Inter) i doprvak (Barcelona). U prvom razredu španjolskog malog nogometa je 16 klubova. Nakon šo se odigra 30. kola najboljih osam će igrati doigravanje za prvaka, dok dva posljednjeplasirana sastava sele u niži rang.

ElPozo Murcia je prošle sezone bila druga u ligaškom dijelu prvenstva, a u doigravanju za prvaka stigla je do polufinala u kojem je poražena od Barcelone. Odluka je pala u trećoj, odlučujućoj utakmici, koja se igrala u domu ElPozo Murcie. Barcelona je majstoricu dobila na penale. 

27. travanj 2024 06:39