Sport Ostalo

NOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE

FINALE NA KANTAFIGU U 20.30 SATI Treća sreća za Jet ski rent Dubrovnik i Atalantu Bergamo

NOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE

Ako vremenske prilike dozvole, a sve govori da neće biti opet kiše, večeras će se na igralištu na Kantafigu spustiti zastor na nogometni turnir na male bare 'Kantafig 2017.' (3+1). Turnir koji organizira Amatersko športsko društvu Kantafig nije imalo sreće dva puta kad je u pitanju sama završnica. Istina, polovičan je bio uspjeh u drugom pokušaju da se odigra završnica. Bilo je to u nedjelju, 10. rujna. U utakmici za treće mjesto Poliklinika Marin Med, prošlogodišnji pobjednik, dobila je na penale Konobu Maestral Ston, ali ne kad je trebala početi finalna utakmica – počela je kiša.

- Ostalo je još da se odigra u četvrtak, 14. rujna, finale između momčadi Jet ski rent Dubrovnik i Atalante Bergamo. Finale počinje u 20.30 sati. Prije toga, u 20 sati, odigrat će se revijalna utakmica. Igrat će između sebe djeca GOŠK Dubrovnika 1919. rođena 2009. godine – istaknuo je Mateo Saulan, član Organizacijskog odbora.

Atalanta Bergamo je finale izborila boljim izvođenjem penala protiv Poliklinike Marin Med, a na isti način je Jet ski rent Dubrovnik bio bolji u polufinalu od Konobe Maestral Ston. Ukupno je igralo ove godine 39 ekipa. Poliklinika Marin Med je osvojivši treće mjesto zaradila 2.000 kuna. Tko izgubi u finalu dobit će 5.000 kuna, a tko bude slavio njemu će pripasti 12.000 kuna.

Naravno, tri prvoplasirane momčadi bit će nagrađene još s pokalom te medaljama.

Top(nik)
Uoči posljednje utakmice turnira na listi strijelaca sa 6 pogodaka vodi Josip Nebergoj (Jet ski rent Dubrovnik). Trojica igrača dijele drugo mjesto s po 4 pogotka. Od trojice dvojica su zaključila nastup na turniru (Denis Dilberović iz Poliklinike Marin Med i Borna Tikvica iz Konobe Maestral Ston), a jedan je još u igri (Ivan Gavrilica iz Atalante Bergamo)…

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...
ElPozo Murcia za koju igra hrvatski reprezentativac iz Mokošice, Dario Marinović,pobjedom je započela novu sezon...
ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...