StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKI SUPERKUP Ricardinho uzvratio Marinoviću

9. rujna 2017. - 23:12

ElPozo Murcia nije uspjela kao i prošle godine ostaviti Movistar Inter FS bez trofeja pobjednika španjolskog Superkupa. U obje utakmice natjecanja, kojim se tradicionalno otvara nova sezona u Španjolskoj, Movistar Inter FS je bio bolji od sastava za koji igra naš Dario Marinovića, a koji je oslabljen u odnosu na prošlu sezonu i koji je, piše službena stranica španjolskog malonogometnog saveza, u problemima s ozljedama na početku nove  Olakšalo je to posao Movistar Interu FS, koji je nakon 5:2 pobjede u gostima slavio istim rezultatom kod kuće.

Drugu, uzvratnu utakmicu španjolskog Superkupa pogotkom je otvorio baš Marinović. Hrvatski reprezentativac iz Mokošice bio je strijelac u prvoj minuti utakmice u Madridu. Izjednačio je u 12. minuti velemajstor Ricardinho, koji je bio strijelac i za 2:2 (ElPozo Murcia je povela u 22. minuti, a odmah u idućem napadu  pogodio je opet Portugalac). Do kraja utakmice nova tri pogotka Movistar Intera FS (26., 32. i 33. minuta), koji je s ukupnim rezultatom 10:4 po dvanaesti put podigao pokal pobjednika španjolskog Superkupa (ElPozo Murcia ima šest pobjeda).

Prošle sezone Marinović je s ElPozo Murcia osvojio osim španjolskog Superkupa još španjolski Kup Kralja. Zatim je u finalu Kupa Španjolske poražen na penale od Movistar Intera FS, dok je u doigravanju za prvaka zaustavljen od Barcelone u majstorici polufinala, također na penale. Barcelona je potom u finalu izgubila petu utakmicu, majstoricu od Movistar Intera FS, koji je osim dva domaća trofeja uzeo i naslov europskog prvaka.

20. travanj 2024 07:02