StoryEditorOCM
OstaloMALONOGOMETNI KLUB SQUARE

SQUARE IMA NOVOG TRENERA PRVE MOMČADI 'Desetka' otišla u redove hrvatskog doprvaka!

21. kolovoza 2017. - 12:06

Antun Bačić, koji je u Malonogometnom klubu Square vodio brigu o mlađim uzrastima kluba, sad će uz to voditi i prvu momčad. Asistirat će mu u radu s prvom momčadi Hans Matić, trener vratara te Mato Cvjetković, koji je vodio prvu momčad nakon odlaska Marinka Mavrovića, a u mlađim uzrastima suradnik će mu biti ubuduće jedan od najboljih igrača Squarea, Hrvoje Cvjetković, koji je zbog ozlijede propustio završnicu prošle sezone (Hrvoje se oporavio, skupa s ostalima će početi pripreme za novu sezonu).

- Moram priznati da se osjećam malo čudno s obzirom da sam postao trener dojučerašnjim suigračima. Međutim, kada sve krene svojim tijekom uvjeren sam da će sve doći na svoje mjesto. Ne bojim se, na oko, ovog 'velikog zalogaja' jer sam uvjeren da ćemo, uz jedan korektan i sportski odnos između trenera i igrača, sve skupa odraditi na jako dobrom nivou – rekao je za klupsku stranicu novi trener prve momčadi, 26-godišnji Antun Bačić.

Square je još krajem prošlog mjeseca napustio Maro Đuraš, povremeni reprezentativac, jedini igrač dubrovačkog kluba koji je bio sudionik posljednjeg Europskog prvenstva u Beogradu 2016. godine. Đuraš će ubuduće nositi dres Split Tommyja. Dubrovački klub još nije posegnuo za novim imenima, ali se najavljuje kao će to napraviti. Uz to se u priopćenju za medije dodaje kako će makedonski reprezentativac, Adrijan Micevski i u novoj sezoni biti jedan od glavnih uzdanica dubrovačkog kluba.

Nova sezona u kojoj naslov prvaka brani FC Nacional, koji je ujedno i osvajač Kupa Hrvatske prošle sezone, počinje 6. listopada. Square je na startu domaćin Uspinjači. U ostalim susretima 1. kola igraju: Albona Potpićan – Alumnus, FC Nacional – Crnica, Futsal Dinamo – Split Tommy, Brod 035 – Novo vrijeme te Vrgorac – Osijek Kelme. Square je u 2. kolu gost Osijek Kelmea, potom u Gospino polje dolazi Novo vrijeme... 
 

20. travanj 2024 13:05