StoryEditorOCM
OstaloVESLANJE

DRŽAVNO PRVENSTVO Neptunu opet tri medalje: Đivanović i Kukuljica državni prvaci!

9. srpnja 2017. - 15:21

Opet slavi Veslački klub Neptun na zagrebačkom Jarunu. Prošle godine je osvojio tri medalje na državnom prvenstvu. Teško se bilo sjetiti kada je zadnji put imao čak tri posade na pobjedničkom postolju. Sve tri su bile brončane. Ove godine opet ima tri posade na pobjedničkom postolju od čega je jedna brončana, jedna srebrna, a jedna zlatna. 

- Dubl zlatoooooooo! - napisali su u poruci. Vlaho Đivanović i Pero Kukuljica (na slici s Damirom Martinom) su prvaci Hrvatske u konkurenciji mlađih juniora. Prvi u svojoj skupini te prvi u 'A' finalu!

- Četverac scull srebrooo - nastavak je poruke. Mato Tikvica, Patrik Papac, Lovro Čondrić i Filip Šiljeg su drugi u državi. Tikvica i Papac su dan prije izveslali prvu medalju na ovogodišnjem državnom prvenstvu za Neptun. Bili su treći u dvojcu na pariće u konkurenciji juniora. U dvije godine Tikvica i Papac su osvojili tri medalja na državnom. Naime, i prošle godine su bili treći u dvojcu na pariće. 

Plus je Neptun je pod vodstvom trenera Pava Bačića i Jensa Kapora imao ove godine još dvije posade u 'A' finalu. Lovro Čondrić je u skifu lakih juniora zauzeo na kraju četvrto mjesto, dok je četverac na pariće mlađih juniora u sastavu Pero Kukuljica, Vlaho Đivanović, Roko Barišić i Toni Perović, bio peti.

18. travanj 2024 10:19