StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

DANČE ŽUPANIJSKI PRVAK Prvoligaš opravdao ulogu favorita

9. lipnja 2017. - 22:25

Tim Danče prvak je Županijske timske lige u bridžu za 2017. godinu. Očekivano, budući većinu tima čine natjecatelji koji su ostvarili povijesni uspjeh Bridž kluba Dubrovnik plasiravši se u idućoj sezoni u najveći rang, Hrvatsku 'A' timsku ligu.

Na završnom turniru Županijske lige, koji je odigrano u hotelu Royal Princess, Danče su u finalnom meču na 32 borda s 89:63 dobili tim Tečajac, koji je bio najuspješniji tim na klupskim natjecanjima protekle sezone. Tim Tref je pobijedivši Belfast sa 109:56 zauzeo treće mjesto. Ukupno je na sedam kvalifikacijaskih turnira  ove sezone nastupilo sedam timova s 30-ak igrača. 

Tim Danče je igrao u sastavu: Maja Mrša, Toni Radić, Miho Jančić, Joško Đilović (na slici) i Đivo Tikvica, tim Tečajac u sastavu: Iva Strnad, Frano Mozara, Dubravka Zvrko i Mario Majstorović, tim Tref u sastavu: Srđan Golubović, Boško Mišić, Boris Lovjer i Tomislav Mačai te tim Belfast u sastavu: Zdenko Stanković, Vedran Košta, Niko Dubčić, Nikola Cvjetović, Maja Kučić-Kržić i Frano Jančić.

25. travanj 2024 03:49